Ingezonden persbericht


Zoetemelk, Karstens, Stam en Zijlaard-Van Moorsel
presenteren nieuwe formatie Bink en Haring

AMSTERDAM - Het nieuwe Team Ton van Bemmelen/OdySis wordt op dinsdag 20 maart in de megastore van hoofdsponsor Ton van Bemmelen Sports in Hazerswoude op een speciale manier gepresenteerd. Vanaf 18.00 uur zullen tal van vermaarde oud-renners als Joop Zoetemelk, Gerben Karstans, Cees Stam en Leontien Zijlaard-Van Moorsel samen met oud-Feyenoorder Guus Haak en Piet van de Lans de acht rensters en rensters uit de formatie van ploegleiders Odwin Bink en Ingrid Haringa voorstellen.

Team Ton van Bemmelen Sports-OdySis bestond in 2006 uit drie renners: Bink, Ton Slippens en Gerhard Klijnhout. Het trio werd vergezeld door twee rensters: de beide voormalig nationaal kampioenen Arenda Grimberg en Sissy van Alebeek. De 'Zebra's' werd in de winterperiode versterkt met één renner, Rob Disseldorp en twee rensters, het talentvolle duo Yvonne Baltus en Regina Bruins. Disseldorp viel in 2006 op door na afloop van een koers maar liefst 26 maal het erepodium op te klimmen. Bruins scoorde met de witte trui voor de beste jongere in het eindklassement van de Euregio Tour, terwijl Baltus met drie bronzen plakken liet zien niet alleen op de weg, maar ook op de baan goed uit de voeten te kunnen.

Naast nieuwe leden voor de criterium ploeg werd ook de bestaande groep partners uitgebreid. Naast de nieuwe hoofdsponsor Ton van Bemmelen Sports traden ook de Leidse Alfa Romeo-dealer Boot Rialto, het kledingmerk Nalini en sportdrank AA Drink toe tot de wederom verbrede groep van bedrijven achter de formatie, die drie jaar geleden door Amsterdammer Odwin Bink en de geboren Brabantse Sissy van Alebeek werd gestart.

Na afloop van het officiële gedeelte van de presentatie is er voor de aanwezige (foto)journalisten ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen, het afnemen van interviews of het nemen van foto's.
---

Noot: Voor nadere informatie: Ardie den Hoed: 06-53.45.05.23


---- --