Gemeente Lansingerland


Koos van Os B.V. eerste bedrijf op Oudeland

Ondertekening koopovereenkomst Koos van Os B.V. Op 19 maart 2007 ondertekenden burgemeester Eenhoorn en dhr. Van Os in Berkel en Rodenrijs de koopovereenkomst tussen de gemeente Lansingerland en het bedrijf Koos van Os B.V.

Koos van Os B.V. is hiermee het eerste bedrijf dat zich op bedrijvenpark Oudeland in de nieuwe gemeente Lansingerland vestigt. Het familiebedrijf wordt gerund door vader Koos en zoons Marko en Richard. Het bedrijf is een vooraanstaand staalconstructie bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen, bordessen en hekwerken. Daarnaast maakt het staalconstructies voor bedrijfsruimte en verdiepingsvloeren en is het bedrijf toeleverancier van de meest uiteenlopend producten.

Koos van Os B.V. is momenteel net over de gemeentegrens in Rotterdam gevestigd. De eigenaars wonen allen echter in de gemeente Lansingerland, in de kern Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf groeit en het was voor de heren van Os een mooie kans om in hun eigen woonomgeving rond te kijken naar mogelijkheden. Al snel kwamen de heren op Oudeland uit. Na het vinden van de juiste plek is in nauw overleg met de gemeente hard gewerkt aan de inrichting en het ontwerp van het pand hetgeen een fraai, functioneel pand tot gevolg had. De verwachting is dat er medio april al begonnen kan worden met de heiwerkzaamheden waarna Koos van Os B.V. nog dit jaar op Oudeland haar deuren opent.

Koos van Os B.V. eerste bedrijf op Oudeland