Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 27 februari 2007

Men in Coats op Laughing Matters

Voor echte humorliefhebbers zijn de Britse mannen van Men in Coats een begrip. Festivals doen ze niet meer, maar speciaal voor Laughing Matters komen ze nog een keer in de oude formatie bijeen. Nog nooit deze mannen in jassen gezien? Kom dan naar het humorfestival Laughing Matters van 21 maart tot en met 24 maart in Enschede.

Voor de vijfde keer wordt de Universiteit van Twente het decor voor ruim dertig acts op het gebied van cabaret, stand-up comedy, impro-theater, visuele comedy en straattheater. Tijdens deze jubileumeditie zijn er naast diverse buitenlandse producties ook veel Nederlandse acts waaronder De Lama's, Klaas van der Eerden, Droog Brood, Not the dr. Phil show en Guido Weijers.

In drie zalen zijn artiesten uit binnen- en buitenland te zien en ieder kwartier begint ergens een nieuwe voorstelling. Dit jaar trappen De Lama's het festival af op woensdag 21 maart met een speciale voorstelling die inmiddels is uitverkocht. Op donderdag, vrijdag en zaterdag barst het grote geweld los en is er meer dan 35 uur aan grappen, sneren, ontroering, verontwaardiging, sketches, uitbarstingen, imitaties en kronkels mee te maken.

Op vrijdag 6 april is de registratie van Laughing Matters 2007 te zien om 22.55 uur bij BNN op 3. Daarnaast is er op 3FM vanaf 3 maart uitgebreid aandacht aan het evenement. Op vrijdag 23 maart zendt 3FM van 19.00 uur tot 01.00 uur live uit vanaf het festival.

Meer informatie over Laughing Matters is te vinden op www.laughingmatters.nl. Kaarten à 20 euro (17 euro wanneer je in het bezit bent van een studentenpas) zijn te koop via de site of via 053-4898002.

Meer informatie:
BNN, Ingrid Timmer, 035-6555333, ingrid.timmer@bnn.nl Night of Comedy, Lorette Heijboer, 020-6252896, info@laughingmatters.nl