Persuitnodiging

20.03.2007 / 13:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vestia rotterdam noord

Vestia rotterdam noord

http://www.vestia.nl/


De Stephanusschool in Schiebroek, Rotterdam, heeft de Groeibriljant gewonnen. Deze Groeibriljant omvatte een geldbedrag waarmee de school o.a. een multifunctionele ruimte heeft laten maken. Deze ruimte is niet alleen bedoeld voor de school, maar ook voor ondernemers en bewoners uit de buurt. In de ruimte kan bijvoorbeeld aerobicles gegeven worden, men kan er vergaderingen en workshops houden, een toneelstuk opvoeren of een verjaardag vieren.

Waar? Stephanusschool (basischool), Asserweg 360 in Rotterdam Wat? Feestelijke opening van de multifunctionele ruimte, podium en E-centrum Wanneer? Woensdag 21 maart 2007
Hoe laat? Rapwedstrijd vanaf 9.30 uur, Illusioniste Sylvia Schuyer (bekend van 'De Wereld van K3) vanaf 11.00 uur
Officiele opening? 11.45 uur door o.a. portefeuillehouder Onderwijs de heer Anton Stapelkamp namens de deelgemeente Schiebroek

Na het officiele moment is er een receptie en gelegenheid om de multifunctionele ruimte, het podium en de E-centrum (het multimedialokaal) te bezoeken.


-------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie:
Bent u van plan om langs te komen bij de Stephanusschool? Neem dan contact op met Annemarie Zwaanenburg, medewerker Communicatie bij Vestia Rotterdam Noord via 06 18 50 04 92.