Nederlandse Tafeltennisbond


Topevenementen op TV via ITTF-website

21-03-2007

De ITTF (International Tabletennis Federation) heeft er weer een nieuwe dienst bij. Voor alle liefhebbers van toptafeltennis biedt de ITTF vanaf nu liefst drie TV-kanalen aan waarop toptafeltennis te bekijken is. itTV-1 is een 'live' zender waarop alle internationale topevevenementen zoals over twee maanden het WK in Zagreb, te volgen zijn. Nu al zijn op deze zender de WK's van 2005 Sjanghai) en 2006 (Bremen) te zien.

Op itTV-2 is een zender die uitsluitend bedoeld is voor jeugdtoernooien. Op dit moment worden beelden getoond van het laatste junior kampioenschap in Cairo. Op korte termijn volgen ook beelden van het WK caddetten in 2006 en de finale van het World junior circuit.

OP itTV-3 zijn op dit moment beelden te zien van het WK 2005 in Sjanghai, maar volgen binnekort beelden van de "World vs. China match" die in 2006 in Maleisië werd gehouden.

De ITTF houdt iedereen op de hoogte van de evenementen die uitgezonden gaan worden. Houd er wel rekening mee dat alles werkt zoals bij een gewoon TV-kanaal. Er kan dus niet teruggespoeld of vooruitgespoeld worden.

Kijk op: http://www.ittf.com/competitions/itTV2.asp