Ingezonden persbericht


T-Systems benoemt Hans Bürer tot Large Account Manager Financial Services

ICT-dienstverlener versterkt focus op diensten voor financiële sector

Vianen, 21 maart 2007 - T-Systems benoemt Hans Bürer (49) tot Large Account Manager Financial Services. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het acquireren en beheren van grote klantaccounts in de financiële sector. Zijn aanstelling onderstreept de toenemende focus van T-Systems op ICT-diensten voor financiële instellingen.

Eerder werkte Hans Bürer als Consultant en Business Development Manager bij dienstverlener VisionWaves Finance. Daar had hij tot taak klanten in de financiële wereld te adviseren over ICT-oplossingen als onderdeel van Enterprise Management. Hiervóór was Bürer Business Development Manager bij Diebold/T-Systems en EDS. Eerder bekleedde hij verschillende functies bij de Rabobank en Interpay.

"T-Systems gaat zich meer richten op dienstverlening voor financiële instanties. Met de benoeming van Hans Bürer wil T-Systems deze nieuwe strategie kracht bijzetten. Momenteel bieden we twee ICT-oplossingen voor banken en verzekeraars aan: outsourcingdiensten voor transactieverwerking bij banken en voor het volledige factureringsproces van financiële instellingen", zegt Ronald Honselaar, Sales Director T-Systems Nederland. "Hans Bürer beschikt over uitgebreide expertise op het vlak van ICT in de financiële wereld. Daarnaast heeft hij veel managementervaring. Dit maakt hem de ideale persoon om onze ICT-diensten voor de financiële sector naar een nog hoger niveau te brengen."

###

Over T-Systems
T-Systems biedt hoogwaardige services waarbij het bedrijf informatie- en communicatietechnologie (ICT) combineert. De brede expertise van het bedrijf op beide terreinen maakt de zakelijke divisie van Deutsche Telekom tot een voorkeurspartner van multinationals, kleine en middelgrote bedrijven en overheden. Meer dan 160.000 klanten in alle marktsegmenten wereldwijd profiteren van de expertise van T-Systems in het bieden van geïntegreerde ICT-oplossingen vanuit een centraal punt. T-Systems is het enige bedrijf dat een eigen compleet ICT-portfolio levert en informatie- en communicatietechnologie combineert tot nieuwe oplossingen. In 2005 was het bedrijf in 20 landen actief, telde het 52.000 medewerkers en bedroeg de omzet 12,9 miljard euro.

Contact:
T-Systems Nederland b.v.
Communications
Mariëlle van der Werf
Telefoon: 0347 327 387
E-mail: marielle.van.der.werf@t-systems.nl