Amsterdam Airport Schiphol

Interview met Tiësto exclusief te zien op Schiphol.nl en AT5.nl

Schiphol, 21 maart 2007

Vanaf vandaag is exclusief op Schiphol.nl en AT5.nl het volledige interview met Tiësto te bekijken. Het Schiphol Journaal interviewde Tiësto die zijn wereldtournee, Elements of Life, startte in de nieuwe bagagehal van Amsterdam Airport Schiphol.

Het Schiphol Journaal was ook aanwezig bij het enerverende concert, waar ruim 3000 mensen op af kwamen. De beelden hiervan zijn te zien op AT5 op woensdag 21 maart om 19:55 uur, donderdag 22 maart om 18:55 uur en zaterdag 24 maart om 17:55 uur. Schiphol Group stelde speciaal voor deze wereldberoemde DJ van Nederlandse bodem de nieuwste bagagehal van Amsterdam Airport Schiphol ter beschikking.

210307/ fn

pdf-versie persbericht

Met 46,1 miljoen passagiers en ruim 1,5 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2006 de vierde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en de derde in vrachtvolume. Zo'n 90 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met ca. 270 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de vier belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven waren eind oktober 2006, ruim 61.000 mensen werkzaam.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland en heeft als ambitie om een van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld te zijn. Zie http://www.schiphol.nl

Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl