Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bemiddelpunt.nl voor particuliere hulp, aanbod en contact

De nieuwe site WWW.BEMIDDELPUNT.NL is hét nieuwe medium voor iedereen die iets zoekt of aanbiedt. Naast bestaande sites gaat het hier niet om artikelen, maar vooral om diensten en het leggen van contacten.

Er zijn veel mensen die, in meer of mindere mate, behoefte hebben aan ondersteuning en/of contact. Te denken valt aan gezinnen, alleenstaande ouders, mensen met een beperking, tweeverdieners of ouderen die wel enige ondersteuning kunnen gebruiken in het runnen van een huishouden dan wel in hun zorg voor de kinderen. Maar ook mensen die gewoon graag wat aanspraak willen, graag samen iets willen organiseren, iets willen ondernemen, kunnen zich inschrijven en contact zoeken met gelijkgestemden.

Aan de andere kant zijn er ook veel mensen die tijd, energie en ervaring hebben om een helpende hand te kunnen bieden. Die hun kwaliteiten en tijd beschikbaar willen stellen, die een helpende hand willen bieden. Studenten die naast hun studie een bijbaantje zoeken, handige mannen en vrouwen die tijd over hebben en graag een centje bij willen verdienen in de huishouding, oppas of ondersteuning bij het klussen. Zo helpt de ene hand de andere. Een sociaal netwerk is niet meer een vanzelfsprekendheid. Is er wel een sociaal netwerk dan nog is het niet altijd even gemakkelijk om hier een beroep op te doen. Steunen op vrijwilligers of mantelzorgers is, en voelt, acceptabel tot op zekere hoogte. Iets terug kunnen doen, financieel of op een andere manier, versterkt het gevoel van onafhankelijkheid, zelfstandigheid en gelijkwaardigheid.

Bemiddelpunt biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met anderen die je hierin van dienst kunnen zijn.

Bemiddelpunt is een soort marktplaats op Internet voor BETAALBAAR en BETROUWBAAR particuliere hulp ter

a. Ondersteuning bij het onderhouden van het huis(houden) b. Ondersteuning van de zorg van kinderen
c. Ondersteuning bij het ondernemen van activiteiten d. Ondersteuning bij het opbouwen van een (sociaal) netwerk e. Ondersteuning bij de zorg voor jezelf of voor anderen

VRAAG EN AANBOD. SIMPEL, BETROUWBAAR EN TOEGANKELIJK,

zonder bemoeienis van derden

De kracht van bemiddelpunt is :
De kracht van bemiddelpunt is :
Je doet ZELF de (voor)selectie,
Je gaat ZELF het contact aan
Je maakt ZELF de uiteindelijke keuze met wie je in zee wilt gaan Je maakt ZELF de (financiële) afspraken met je EIGEN wensen en criteria als uitgangspunt.

Bemiddelpunt bouwt momenteel een systeem waardoor het mogelijk word om je ervaring met andere inschrijvers van Bemiddelpunt te geven zodat anderen daar hun voordeel van hebben. Een oppas die door 10 mensen als zeer positief beoordeeld word, schakel je nu eenmaal gemakkelijker in. De site is tot stand gekomen in nauw overleg met mensen uit de verschillende doelgroepen zoals ouderen, studenten, gehandicapten, vrijwilligers en andere belanghebbenden.

Op dit moment zijn twee derdejaars Commerciële economie studenten bezig met een nader onderzoek naar de verschillende doelgroepen en hun wensen en behoeften. Het uiteindelijke doel daarvan is om Bemiddelpunt zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de gebruikers. Elke feedback is welkom.

Wilt u meewerken aan deze enquête (maximaal 10 minuten) dan kunt u contact opnemen met Margot Wubkes (wubkes.mms@hsdrenthe.nl, 0610441833) of Mariska Polman (polman.mmj@hsdrenthe.nl, 0630631367). U kunt natuurlijk ook uw mening, suggesties. Op- en aanmerkingen kwijt via de website www.bemiddelpunt.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Lucienne Römer,
0591-354671 of 06-46608783,
lucienne@bemiddelpunt.nl

BEMIDDELPUNT
www.bemiddelpunt.nl
info@bemiddelpunt.nl
Tel. 0591-354671
Mobiel. 06-46608783
KvK meppel 04082510