Unieke masteropleiding: Capgemini ontsluit architectuurkennis

De Radboud Universiteit Nijmegen en Capgemini Nederland B.V. starten in mei 2007 de derde editie van de university-based masteropleiding 'Architectuur in de Digitale Wereld'.

Publicatiedatum 16 March 2007

Op 21 maart 2007 vindt een informatieavond plaats over deze masteropleiding, waarvan de derde editie in mei 2006 van start gaat. De opleiding is bedoeld voor ICT-professionals, die hun kennis en kunde op het gebied van architectuur willen verdiepen en op academisch niveau willen brengen.

Via de opleiding gaan wetenschap en praktijk een continue dialoog met elkaar aan om het relatief nieuwe vakgebied Architectuur in de Digitale Wereld verder te ontwikkelen.

Architectuur wordt vanuit een breed perspectief bekeken. De opleiding gaat uit van de gemeenschappelijke kern van kennis en vaardigheden van de diverse typen architecten.

U verdiept door de opleiding uw ICT-kennis, maar krijgt door de opleiding ook diepgaand inzicht in de raakvlakken van ICT met de bedrijfskundige, organisatorische en menselijke aspecten van een organisatie.

De opleiding levert excellente architecten, die de vertaalslag kunnen maken van de organisatiedoelstellingen naar implementatie van processen en informatiesystemen.

De derde editie van deze masteropleiding gaat in mei 2007 van start. Op architectuur-in-de-digitale-wereld.nl vindt u meer informatie over de achtergrond en opzet van de opleiding.

Informatiebijeenkomst

U bent van harte welkom op de informatieavond die op woensdag 21 maart a.s. plaatsvindt van 19.00 tot 21.30 uur te Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt de visie op de opleiding gepresenteerd en kunt u kennismaken met de organisatoren, met enkele docenten. Een afgestudeerde van de eerste editie zal aanwezig zijn en over zijn ervaringen vertellen. Tevens krijgt u ruim de gelegenheid vragen te stellen.

Als u op de informatiebijeenkomst aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden via het secretariaat van ABK Radboud Universiteit Nijmegen, tel. 024 361 2108. U ontvangt daarop een bevestiging en een routebeschrijving.

Mocht u vragen van inhoudelijke aard hebben, dan kunt u contact opnemen met Martin Op 't Land van Capgemini, tel. 06 5149 0060.

Voor overige vragen kunt u terecht bij Cornelly Spier van Capgemini, tel. 06 5376 0461.