Hertog Jan brengt Lentebock op Flextap en in retail


ARCEN, 20070313 -- Vanaf 21 maart is Hertog Jan Lentebock gedurende de lentemaanden verkrijgbaar op de Flextap in de horeca en in 6-pack in supermarkt en slijterij. De verpakking van Lentebock is vernieuwd ten opzichte van vorig jaar en in lijn gebracht met de andere Hertog Jan producten.

In vroegere tijden was Lentebock het laatste bier dat voor de traditionele zomerstop werd gebrouwen. Het kreeg dan ook een hoger alcoholpercentage (7,2%) mee, zodat het langer bewaard kon worden. Hertog Jan Lentebock is een typisch voorjaarsbier, goud tot bronskleurig, romig en fruitig van smaak.

Seizoensbieren op de Flextap

Hertog Jan Lentebock staat tot 21 juni in de horeca in de schijnwerpers op de Flextap. Bij de start van elk seizoen op de 21e van de maanden maart, juni, september en december verschijnt een ander bijzonder bier van Hertog Jan op de flextap.

Over Hertog Jan

De bieren van Hertog Jan zijn vernoemd naar Hertog Jan I van Brabant en Limburg. De brouwerij in Arcen is in 1981 heropend en het bier is inmiddels niet meer weg te denken in de Nederlandse biercultuur. Het merk wordt gedistribueerd door InBev, onder andere bekend van de merken Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Beck's.

Meer informatie over Lentebock en de andere bijzondere bieren van Hertog Jan is te vinden op www.hertogjan.nl





Ingezonden persbericht