Gemeente Capelle a/d IJssel

Welkomstavond voor nieuwe bewoners Schollevaar

logo WOP Schollevaar

Wie nieuw in een wijk komt wonen, heeft vaak tijd nodig om de weg te vinden. Waar vind je een huisarts, tandarts, kerk, winkels, scholen, sportclubs? Om nieuwe wijkbewoners wegwijs te maken in Schollevaar organiseert het Wijkoverlegplatform Schollevaar een welkomstavond. Iedereen die in 2006 of 2007 in de wijk is komen wonen, is van harte welkom op donderdag 22 maart vanaf 20.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong 4, nabij de Capelseweg (naast ambulancepost).

Tijdens de bijeenkomst wordt er een audiovisuele presentatie over de wijk gegeven, geeft de wijkwethouder een korte speech en is er een markt van mogelijkheden, waar allerlei instellingen uit de wijk zich presenteren. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen nieuwe wijkbewoners met elkaar kennismaken. Onder de aanwezigen worden enkele leuke presentjes verloot.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, is het gewenst dat u zich tevoren opgeeft. Voor opgave en/of inlichtingen kunt u bellen met René van Loon, 4426280, Onno Rugenbrink, 4564017 of Wigle Schippers,
4555589.