Gemeente Beek


Verkeersmaatregelen Paasvee-Jaarmarkt

Afsluiting Marktplein

In verband met het opbouwen van de tent wordt het marktplein op donderdag 22 maart om 22.00 uur afgesloten. Wij verzoeken u de auto vóór dat tijdstip op een andere plek/ te parkeren. Zodra de tent op maandag 26 maart is afgebroken is het plein weer beschikbaar.

Parkeer- en inrijdverboden

Op zondag 25 maart zullen op de Markt en in de aangrenzende straten diverse activiteiten plaatsvinden.

* Daarom worden op die dag de Markt, Marktstraat, Elsstraat, Raadhuisstraat, Brugstraat (tot aan de Gundelfingenstraat), Burg. Janssenstraat (tussen Luciastraat en Brugstraat) en de van Sonsbeecklaan afgesloten. Bovendien geldt in deze straten vanaf 24 maart om 23.30 uur tot 25 maart om 20.00 uur een parkeerverbod.

Verkeersmaatregelen in verband met koetsentocht op zondag 25 maart

Naast de jaarmarkt wordt ook een koetsentocht gehouden. Voor het stallen van de transportmiddelen voor de paarden en de koetsen en voor het opstellen van de stoet is behoorlijk wat ruimte nodig.
* Daarom zullen op zondag 25 maart de Maastrichterlaan en Prins Mauritslaan, vanaf het Prof. Spronckpark tot aan de verkeerslichten bij de Weth. Sangersstraat/Kennedylaan (van 09.00 tot 18.00 uur) worden afgesloten voor alle verkeer. Dit is eveneens van toepassing voor het gedeelte van de Stationstraat, tussen Veldekelaan/Julianalaan en Wolfeinde.

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Julianalaan en Veldekelaan.