Persuitnodiging: Playstation(r)3: The Launch Party

21.03.2007 / 14:08 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Free record shop

Free record shop

Capelle aan den IJssel, 21 maart 2007 - Vrijdag 23 maart aanstaande is het zover: De PLAYSTATION(r)3 komt naar Nederland. Een gebeurtenis waar, getuige de tienduizenden voorinschrijvingen bij de winkels, door veel gamers naar uitgekeken is. Daarom is het hoog tijd dat een console-launch ook het launch event krijgt wat het verdient.

Op donderdagavond 22 maart aanstaande zal van 19.00 tot 01.00 uur, voor de allereerste keer in Nederland, een exclusieve launchparty voor de grootste fans van de PS3 worden georganiseerd door Free Record Shop en Power Unlimited.

Gamers kunnen tijdens 'PLAYSTATION(r)3: The Launch Party' voor het eerst met de PS3 spelen, aan wedstrijden meedoen waarbij PS3's te winnen zijn en genieten van optredens van artiesten en DJ's. Als klap op de vuurpijl zal het voor de bezoekers vanaf twaalf uur mogelijk zijn een PS3 en bijbehorende games aan te schaffen.

Dat Gamers behoefte hebben aan een dergelijk event rondom de release van de Playstation 3 blijkt wel uit het feit, dat binnen 3 uur na lancering van de inschrijvingsmogelijkheid, het event volledig uitverkocht was.

Wij willen u graag uitnodigen dit unieke launch-event bij te wonen. Als u aan den lijve wilt ondervinden waarom games de snelst groeiende tak binnen de entertainment industrie is, dan kunt u dat in Club Hotel Arena te Amsterdam ervaren. Om klokslag twaalf uur zal Hans Breukhoven de eerste PLAYSTATION(r)3 verkopen.

Mocht u langs willen komen, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar: avdberg@frs.nl. Op de avond zelf zijn niet alleen gamers aanwezig, maar ook diverse game-journalisten, mensen uit de game-industrie en woordvoerders van Sony zelf. En allemaal staan ze klaar om u te woord te staan. Interviews kunnen van te voren door ons geregeld worden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Arjen van den Berg (Free Record Shop):06-24992449
Jan-Johan Belderok (organisator):06-25296077
PLAYSTATION(r)3: THE LAUNCH PARTY
Lokatie: Hotel Arena, Amsterdam
Datum: Donderdag 22 maart 2007
Aanvang: 19.00 uur, einde 01.00 uur