Oud-Kamerlid Van Egerschot naar Corinthe Executive Search

22.03.2007 / 10:12 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Corinthe executive search

Corinthe executive search


- personaliabericht -

Oud-Kamerlid Van Egerschot wordt Managing Consultant bij Corinthe

Oegstgeest, donderdag 22 maart 2007 - Oud-Kamerlid Eske van Egerschot treedt per 16 april 2007 in dienst bij Corinthe Executive Search te Oegstgeest. Van Egerschot zal als Managing Consultant het team van Corinthe versterken en verrijken met haar kennis op het terrein van financiële toezichtwetgeving (compliance).

Van 6 april 2004 tot en met 29 november 2006 was Van Egerschot Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor de VVD. Zij verliet destijds het notariaat om Frank de Grave op te volgen. Van Egerschot was als financieel woordvoerder onder andere verantwoordelijk voor de behandeling van de Wet Financieel Toezicht en de implementatie van Basel II en MiFID.

Annelies de Groot, Managing Director van Corinthe Executive Search: 'Met Eske van Egerschot halen wij een bijzondere professional in huis. Haar kennis en ervaring als woordvoerder namens de VVD in de Tweede Kamer op terreinen zoals financiën, innovatie, industrie, technologie, medezeggenschap en de vrije beroepen zal onze leidende positie in de financiële markt nog verder versterken.'

Over Corinthe
Corinthe Executive Search richt zich op het vervullen van hogere managementposities (zowel lijn als staf) in de financiële- en zakelijke dienstverlening, de zorg, FMCG & Retail en Energy & Utilities. Corinthe maakt deel uit van Corinthe Companies, een 100% dochteronderneming van MPS Group, Inc. te Jacksonville, FL (USA), met 20 kantoren in Europa.

Als executive searchbureau onderscheidt Corinthe zich door haar hoge kwaliteit en uitgebreide netwerk en door organisaties en kandidaten gespecialiseerde kennis en ervaring aan te bieden op terreinen zoals Actuariaat, IT, Supply Management en HR. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Corinthe een divers team van topdeskundigen in huis heeft.


-Einde bericht-