Persberichten 22/03 ochtend

regio, 22-03-2007

Katwijk Aanhouding verdachten heling of diefstal auto De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 22 maart drie mannen uit Leiden, Katwijk en Rijnsburg aangehouden als verdacht van heling danwel diefstal van een auto. Rond 04.00 uur meldde een getuige dat op de Leliestraat drie mannen een auto voorduwden en aan andere autos zaten. De politie trof de mannen daar niet meer aan, maar wel de auto die in een parkeervak was geduwd. De auto bleek op 17 maart in Noordwijk te zijn gestolen. De politie startte een zoekactie naar de drie mannen en trof ze op de Provincialeweg N206 aan. De drie van 20, 26 en 33 jaar zijn voor het verdere onderzoek ingesloten.

Leiden Aanhouding voor mishandeling De politie heeft woensdagavond 21 maart rond 21.00 uur op de Marktsteeg een 26 jarige vrouw uit Almere aangehouden. Zij was daar in gevecht geraakt met een 23 jarige vrouw uit Rijnsburg. De Rijnsburgse liep verwondingen op en moest zich in het LUMC onder doktersbehandeling stellen. Omstanders haalden de twee vechtenden uit elkaar. De politie doet onderzoek naar dit incident dat een relationele achtergrond lijkt te hebben. De verdachte is voor het onderzoek ingesloten.

Gouda Invordering rijbewijs De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 22 maart het rijbewijs ingevorderd van een 45 jarige automobilist uit Haastrecht. Tijdens een controle rond 01.45 uur op de Goudse Poort werd bij hem drankgebruik vastgesteld. De aan het bureau uitgevoerde ademanalyse gaf als uitslag 600 ug/l. (limiet 220 ug/l.) De politie maakt proces-verbaal op.