Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 13 maart 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 6 maart 2007

2. PBZ-BW Verbouw langgevelboerderijen 1. de ingediende bouwplannen conform het tot nu toe Akkoord. Buitengebied. gevoerde beleid afdoen; 2. het provinciale beleid op korte termijn uitwerken, vaststellen en publiceren in Midden Brabant;
3. nieuwe verzoeken conform dit beleid behandelen.

3. PBZ-BW Deelname Energiemanagementsysteem Besluiten deel te nemen aan het SRE Akkoord. SRE. Energiemanagementsysteem.
4. PBZ-BW Herhaling planschadeclaim i.r.t. betalen Besluiten de aanvrager bij overname van de 1. akkoord; drempelbedrag. planschadeclaim het drempelbedrag te laten betalen. 2. bureau Van Montfoort als deskundige inschakelen.
5. PBZ-BW Opdrachtverstrekking aan stedebouw- Besluiten tot het verstrekken van de opdracht aan Akkoord. kundig bureau voor uitgangspuntennota Croonen Adviseurs. herziening bestemmingsplan
buitengebied.

6. PBZ-BW Toekennen agrarisch bouwblok Medewerking verlenen aan het toekennen van een Akkoord. Schootsedijk 10. agrarisch bouwblok op maat voor Schootsedijk 10 met een oppervlakte van max. ½ ha.
7. PBZ-WIZ Kaders productbegroting GGD 2008. 1. de kadernota 2008 van de GGD Hart voor Brabant Akkoord onder voor kennisgeving aannemen; voorbehoud van 2. instemmen met de begrotingsuitgangspunten GGD goedkeuring door de raad. 2008; 3. aan het opvangen van de financiële gevolgen van het terugbrengen van de jeugdgezondheidszorg naar het niveau van de landelijke standaard de vermelde voorwaarden koppelen.


8. PBZ-WIZ Lokale implementatie bemoeizorg en 1. besluiten het bestaande overlastoverleg om te Akkoord. huiselijk geweld. vormen tot signaleringsoverleg voor situaties van bemoeizorg en huiselijk geweld conform de notitie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 13 maart 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. "bemoeizorg in Sint-Oedenrode"; 2. instemmen met het sluiten van het Convenant Signaleringsoverleg Sint-Oedenrode; 3. het Reglement verwerking persoonsgegevens signaleringsoverleg team bemoeizorg Sint-Oedenrode vaststellen.


9. PBZ-WIZ Blijvend thuis in eigen huis. Conform het collegebesluit van 29-06-2004 het Akkoord. subsidiebedrag voor het derde jaar van het project Blijvend Thuis in Eigen Huis beschikbaar stellen ten laste van het krediet toegankelijkheid.
10. SLZ-IG Openbare verlichting, beleidsplan. 1. een beleidsplan opstellen voor de openbare Akkoord. verlichting; 2. de kosten ad 7.000,-- (via de 1e berap 2007) ten laste brengen van de voorziening onderhoud openbare verlichting.


11. PBZ-BW Verzoek tot compensatie Geen medewerking verlenen aan het verzoek. Akkoord. advocaatkosten dhr. Foolen.

12. SLZ-EVO Incidenteel kamperen tijdens Ontheffing verlenen tot incidenteel kamperen tijdens de Akkoord. evenementen. evenementen: zwemmarathon, kanoslalomwedstrijden, scoutingweekend, paardrijdconcours, hockeytoernooien, handboogweekend en klassieke landbouwwerktuigdagen.