Ingezonden persbericht

Wout Krist nieuwe projectmanager bij Tri-ennium

Rotterdam, 22 maart 2007 - Zakelijk ICT-dienstverlener Tri-ennium heeft de 45-jarige Wout Krist aangesteld als projectmanager en manager van het projectbureau. Krist is als projectmanager verantwoordelijk voor het aansturen van projecten bij relaties van Tri-ennium. Binnen Tri-ennium begeleidt hij als manager van het projectbureau de interne professionalisering.

Krist heeft veel ervaring op het gebied van ICT-projecten. De afgelopen 16 jaar werkte hij bij Aquagis in Zwolle, een bedrijf gespecialiseerd in geo-ICT. "Bij Tri-ennium krijg ik niet alleen de gelegenheid om mee te werken aan de verdere professionalisering van het bedrijf, maar ook om met veel jonge mensen te werken. Ik vind het heel aantrekkelijk om mee te werken aan het creëren van een werkomgeving waarin het lukt om andere mensen steeds beter te laten functioneren. Die kans biedt Tri-ennium."

Over Tri-ennium
Tri-ennium is een toonaangevend en vernieuwend ICT-bedrijf voor bedrijfskritische toepassingen bij middelgrote en grote organisaties. Het bedrijf is tien jaar geleden opgericht en is vooral sterk in het optimaliseren van nieuwe en bestaande ICT met specialisaties in midoffice concepten en complexe infrastructuren. Meer informatie op www.triennium.nl.

Meer informatie
Tri-ennium
Dick Rötgers
Algemeen Directeur
T: 010 288 48 00
E: drotgers@triennium.com

Sterk Werk Communicatie
Désirée van der Jagt
T: 010 433 72 91
M: 06 412 380 46
E: desiree.van.der.jagt@sterkwerk.nl