PERSBERICHT 22 maart 2007

Orbrix neemt activiteiten Business Two over

Arnhem, 22 maart 2007 - Orbrix neemt alle activiteiten van SAP Business One Gold Partner 'Business Two' over. Daarmee versterkt Orbrix haar leidende positie binnen het SAP Business One kanaal in het algemeen en binnen Limburg in het bijzonder. Het laatste jaar is Business Two uitgegroeid tot een belangrijke SAP Business One partner in het zuiden van Nederland. Met de overname van Business Two realiseert Orbrix een belangrijke stap in haar wens naar schaalvergroting.

De overname van de Business Two activiteiten ligt in lijn met het beleid van Orbrix. Orbrix heeft eerder dit jaar alle activiteiten overgenomen van OpenItFirst BV, een SAP Business One partner uit de regio Eindhoven. Mario Röttjers, directeur Orbrix: 'In 2007 verwachten we 2,5 miljoen euro omzet te kunnen realiseren. Dat doen we door autonome groei maar ook door overnames. Door de activiteiten van Business Two over te nemen, verstevigen we de positie in het zuiden van Nederland en versterken we ons marktleiderschap met SAP Business One'. René Timmermans, mededirecteur van Business Two: "Deze stap is onderdeel van onze strategie om verder te focussen op onze kernactiviteiten. Onze eerste en belangrijkste taak is de naadloze overdracht van onze bestaande SAP Business One klanten naar een kwalitatief hoogwaardige partner die past bij de goede reputatie van SAP Business One. Orbrix heeft ons overtuigd van hun intenties en kwaliteit. De keuze voor Orbrix was voor ons de enige juiste."

Over Orbrix
Orbrix is dè sales en service partner voor SAP Business One in Nederland. Orbrix helpt haar klanten met het tot stand brengen van toegevoegde waarde middels projectmanagement, businessconsultancy en applicatieconsultancy. Als onderdeel van de Superp Groep kan Orbrix haar opdrachtgevers vanuit het remote beheer centrum van Superp in Amsterdam een SAP-uit-de-kraan concept aanbieden. Orbrix is door SAP benoemd tot een van de weinige bedrijven in Europa die het SAP Channel Partner GOLD logo mogen voeren.

Voor een wordfile, foto-materiaal of andere informatie gelieve contact op te nemen met Press Here: T + 31 (0)299 475 117
F + 31 (0)299 475 606
E info@presshere.nl