Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederlanders gokken op zoon voor Máxima en Willem-Alexander

22 maart 2007 - De meeste Nederlanders (63%) gokken op een zoon voor prinses Máxima en prins Willem-Alexander. 37% denkt dat het een dochter wordt. Verder verwacht 80% dat het kind in maart wordt geboren, 12% houdt het op mei en 8% op april. Dit blijkt uit cijfers van het online wedkantoor Unibet. Wie een euro inzet op een prins krijgt bij winst Euro 1,80 uitbetaald. Elke euro inzet op een prinses levert bij winst Euro 1,90 op.

Op www.unibet.com staan verschillende weddenschappen rondom de geboorte van de koninklijke baby, waaronder jongen of meisje, geboortemaand, maar ook lengte en gewicht. Zo denkt 91% dat het kind bij de geboorte minder dan 3.600 gram zal wegen. Wie gokt op een tweeling (twee meisjes) voor Máxima en Willem-Alexander ontvangt 2,80 maal de inzet.

Ruud Verdellen, Marketing Manager Nederland van Unibet: "Mensen kunnen via onze website niet alleen wedden op sportwedstrijden, maar ook op allerlei onderwerpen en thema's die leven in de samenleving. De koninklijke familie is daar onderdeel van. Overigens is het allerbelangrijkste natuurlijk dat de baby goed en gezond ter wereld komt."

Enkele duizenden mensen spelen mee bij het online wedkantoor.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht