Ingezonden persbericht


persbericht

Hampshire lanceert nieuwe sales & marketing campagne voor incentive markt op beurs evenement 2007

Hilversum, maart 2007 - Hampshire Hospitality & Leisure lanceert op de beurs Evenement 2007 een nieuw Sales & Marketing product voor de hotelgroep speciaal gericht op de incentive markt. Kom naar de Hampshire stand op het Accommodatiepaviljoen om de première van de Hampshire incentive film mee te maken!

Focus op incentive markt
De hotels van de Hampshire groep waren natuurlijk altijd al de perfecte locatie voor een uitstekend verzorgde incentive of bedrijfsevenement. Echter om hier nog meer bekendheid aan te geven is besloten de Sales & Marketing activiteiten voor dit product naar een hoger niveau te tillen. Hampshire heeft speciaal voor de incentive markt een bedrijfsfilm laten produceren om de mogelijkheden voor incentives of bedrijfsevenementen binnen haar bedrijven nog beter in beeld te brengen. De film gaat vergezeld van nieuw brochure materiaal op het formaat van een cd-hoesboekje. Immers, de film wordt na een verkoopgesprek op DVD bij de klant achtergelaten.

Sales gadget
Als extra gadget brengt Hampshire de film voor incentive boeker ook uit op een MP4 speler. Standaard staat de Hampshire film hierop geprogrammeerd en er is voldoende ruimte om ook uw eigen favoriete video en geluidbestanden te laden!

Onvergetelijke incentives & evenementen
De Hampshire hotels staan graag voor u klaar, om u een onvergetelijk evenement te bieden waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden van onze hotellocaties, zoals parachutespringen, catamaranzeilen, strandjutten, helikopter droppings of grot-biken? Maar ook minder inspannende incentives behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld naar een Hunebed met een verhalenverteller of troubadour of een kook-clinic bij de boer. Bent u geïnspireerd en wilt u graag een incentive organiseren en een vrijblijvend aanbod of uitgewerkt voorstel van Hampshire ontvangen, neem dan contact op met 0900 - INCENTIVE (0900 462 3684) of mail naar incentive@hampshire-hotels.com.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.