Dienstenbond CNV

Nieuws

Onderhandelingsresultaat sociaal plan UVIT

22 maart 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: c.scheuneman

De afgelopen tijd hebben wij veelvuldig met UVIT onderhandeld over het sociaal plan. Op 15 maart 2007 hebben wij een onderhandelings- resultaat bereikt dat wij ter stemming aan de leden zullen voorleggen.

Heikele punten tijdens de onderhandelingen
De afgelopen maanden heeft CNV dienstenbond u al geïnformeerd over de onderhandelingen over het sociaal plan UVIT. Uw input tijdens deze onderhandelingen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hard hebben kunnen maken voor onze standpunten. De heikele punten tijdens de onderhandelingen waren dan ook: de vergoedingen bij al dan niet gedwongen vertrek, de duur van het herplaatsingstraject, de reistijdencompensatie, de hypotheekregeling en een daadkrachtig en met voldoende financiële middelen voorzien loopbaanadviescentrum. Na vele onderhandelingsrondes hebben wij dan ook een onderhandelingsresultaat bereikt. Het volledige sociaal plan kunt u nalezen op de intranetsite van de kleurrijke beweging (dekleurrijkebeweging.nl). In de bijlage zullen wij nog een toelichting geven op de heikele punten.

Ledenvergaderingen
Samen met FNV bondgenoten zal CNV Dienstenbond dit onderhandelingsresultaat mondeling toelichten op gezamenlijke ledenbijeenkomsten door het land. Bij deze bijeenkomsten zal uiteraard voldoende gelegenheid zijn om uw vragen te stellen. Helaas is het niet mogelijk om alle vestigingen te bezoeken, we hebben echter met uw werkgever afgesproken dat u als lid tijdens diensttijd deze bijeenkomsten mag bezoeken. Dus ook als wij niet op uw locatie aanwezig zijn, staat het u vrij om in diensttijd (na samenspraak met uw leidinggevende) de dichtstbijzijnde locatie te bezoeken. Uiteraard zijn ook uw niet georganiseerde collegas welkom. Misschien een reden om meteen lid te worden, want alleen de leden mogen stemmen en in diensttijd deze bijeenkomsten bezoeken.

Hieronder volgende de locaties met de tijdstippen, waarop CNV Dienstenbond aanwezig zal zijn om een toelichting te geven op het sociaal plan.

Woensdag 21 maart 2007
10.00 uur Eindhoven: Kennedyplein 300 (restaurant) 14.00 uur Tilburg: Spoorlaan 183 (restaurant)

Donderdag 22 maart 2007
9.30 uur Nieuwegein: Weverstede 55 (restaurant) 12.00 uur Nijmegen: Wijchenseweg 20 (St. Stevenszaal) 16.00 uur Sittard: Valkstraat 69 (restaurant)

Vrijdag 23 maart 2007
10.00 uur Gorinchem : Stadhuisplein 70 (restaurant) 14.30 uur Delft: Tanthofdreef 3 (vergaderzaal 2e etage)

Dinsdag 27 maart 2007
10.00 uur Zwolle: Hanzeplein 1 (restaurant)
14.00 uur Assen: Jan Bommerstraat 4 (restaurant)

Woensdag 28 maart 2007
10.00 uur Groningen: Van Ketwich Verschuurlaan 100 (restaurant) 15.30 uur Alkmaar: R. v/d Weijdestraat 1 (restaurant)

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze info dan kunt u terecht bij uw bestuurder Carmen Scheuneman via: c.scheuneman@remove-this.cnvdibo.nl of via telefoon: 040 211 66 74