AutoRai

Chevrolet introduceert âDynamicâ uitvoeringen op AutoRAI 2007

(3/22/2007)
âItâs Showtimeâ! Dat is het centrale thema van de 55^ste editie van de AutoRAI en Chevrolet haakt daar naadloos op in met een aantal meer dan dynamische âshowmodellenâ.

Naast het compleet nieuwe dieselgamma en de opvallende Chevrolet HHR introduceert Chevrolet in Amsterdam een geheel nieuwe reeks extra sportieve âDynamicâ uitvoeringen van de Matiz, Kalos, Lacetti en Nubira Stationwagon. Daarmee is het bij Chevrolet op de AutoRAI letterlijk âShowtimeâ.

Speciaal voor de Matiz, de Kalos 3- en 5-deurs, Lacetti en Nubira Stationwagon heeft Chevrolet op basis van het Style uitrustingsniveau een speciaal âDynamicâ pakket samengesteld, met stijlvolle en sportieve accessoires. Bij aanschaf van dit pakket kunnen Chevrolet-kopers bovendien op bijzonder veel financieel voordeel rekenen.

Matiz âDynamicâ
Op basis van de Matiz Style heeft Chevrolet een opvallende en sportieve Dynamic-uitvoering ontwikkeld. In combinatie met het Dynamic-pakket beschikt de Matiz extra over een achterspoiler in carrosseriekleur, een âdikkeâ bodykit, eveneens in carrosserie-kleur, en 13 inch zilverkleurige lichtmetalen wielen. Dit dynamische pakket vertegenwoordigt een waarde van ⬠1.795,-, maar Chevrolet levert de Matiz Dynamic nu voor een meerprijs van slechts ⬠795,-.

Bovendien is de Matiz Dynamic optioneel nog verder uit te breiden met sportieve details als een verlagingset ter waarde van ⬠280,- en een verchroomd uitlaatsierstuk (⬠50,-).

Kalos âDynamicâ
Ook voor de drie- en vijfdeurs uitvoeringen van de Kalos heeft Chevrolet een stijlvol Dynamic-pakket samengesteld, op basis van de Kalos Style. De Kalos Dynamic is voorzien van een matzwarte sportgrille, een matzwarte achterspoiler en eveneens matzwarte 16 inch lichtmetalen velgen. Chevrolet levert het Dynamic-pakket ter waarde van ⬠2.250,- nu voor slechts ⬠995,-.

Om de dynamische uitstraling van de Kalos Dynamic nog verder te versterken, biedt Chevrolet voor de Kalos optioneel ook een verlagingset (⬠275,-) aan, evenals een aantrekkelijke bodykit ter waarde van ⬠1.125,-. Het eveneens optionele en verchroomde uitlaatsierstuk van ⬠50,- rond het dynamische geheel af.

Lacetti âDynamicâ
Het Dynamic-pakket voor de Chevrolet Lacetti is gelijk aan dat van de Kalos Dynamic, met een matzwarte sportgrille, een matzwarte achterspoiler en eveneens matzwarte 16 inch lichtmetalen velgen. Het Dynamic-pakket op de Lacetti, dat oorspronkelijk ⬠2.250,- kost, is nu leverbaar voor slechts ⬠995,-.

Bovendien is ook de Lacetti Dynamic nog verder te verfraaien met sportieve accessoires als een verlagingset voor slechts ⬠300,- een sportieve bodykit (⬠1.340,-) en een verchroomd uitlaatsierstuk (⬠55,-).

Nubira Stationwagon âDynamicâ
Met de Nubira Stationwagon Dynamic biedt Chevrolet tot slot ook een dynamisch alternatief voor het hele gezin. De Nubira Stationwagon Dynamic heeft het Style uitrustingsniveau als basis en voegt daar sportieve accessoires als een matzwarte sportgrille, een matzwarte achterspoiler en matzwarte 16 inch lichtmetalen velgen aan toe. Het Dynamic-pakket voor deze ruime middenklasser kost normaliter ⬠2.250,-, maar Chevrolet biedt de sportieve en stijlvolle extraâs in pakketvorm aan voor slechts ⬠995,-.

Ook voor de Nubira Stationwagon Dynamic levert Chevrolet een reeks aanvullende optionele extraâs, waaronder een verlagingset, een stijlvolle bodykit en een uitlaatsierstuk.

De Dynamic-uitvoeringen van Chevrolet debuteren op de AutoRAI 2007 in Amsterdam en zijn vanaf dat moment direct ook leverbaar via het distributienetwerk van Chevrolet.