Ingezonden persbericht


PERSBERICHT JEE-O-IZI & JEE-O FATLINE RVG33-2007

Woon & Tuin Design Trend

Jee-O introduceert design douches voor binnen én buiten

Royaal douchegenot én -comfort met Jee-O-izi & Fatline

WEURT - Jee-O makes life easy..

In tijden was douchen niet zo heerlijk relaxed en verfrissend tegelijk! Op zoek naar een verrassend hippe design douche voor in de tuin, voor optimaal leefgenot? Of een stoere, robuuste regendouche voor in de badkamer, waarbij het effect van een tropische regenbui wordt benaderd? De Jee-O-Izi is een strakke RVS buitendouche die je makkelijk creëert in je eigen tuin. En de naam zegt het al: comfort en gemak staan hierbij voorop. De Jee-O Fatline regendouche is een strakke design RVS douche die door zijn grote douchekop zorgt voor een overweldigend watereffect in de badkamer, maar kan ook net zo goed buiten geplaatst worden. Voor beide modellen geldt dat de pure simpelheid van het ontwerp en de diepe gloed van het gepolijste en geborstelde RVS materiaal het supermodern en stoer maakt. Een groot verschil is echter: Jee-O-izi is een koud water model, en dat is de Jee-O Fatline regendouche niet.

Jee-O speelt met deze douches voor buiten- en binnen in op de woon- en tuin trends 2007, die beiden in het teken staan van contrasten. Binnen gaat naar buiten en buiten gaat naar binnen. Het dynamische en individualistische wordt afgewisseld met comfort en gemak. Dat geldt voor deze douches ook: met de Jee-O-izi en de Jee-O Fatline haal je een hip en bijzonder staaltje ontwerp voor in en/of om je huis in/of aan huis.

Buiten, niet binnen
De Jee-O-izi is een vrijstaande rvs design buitendouche, met een verstelbare douchekop aan de bovenkant en een teakhouten vlonder en tuinslangaansluiting aan de onderkant. Uitgevoerd in gepolijst en geborsteld rvs. Opvallend is de RVS drukknop op de vlonder, waarmee je met één druk met je voet op de knop water uit de douche krijgt. Het water komt simpelweg via de tuinslangaansluiting de douche binnen en zorgt voor een letterlijk verfrissend effect! Het geeft een lekker verkoelend en aangenaam gevoel in de warme zomermaanden. En door zijn eenvoud is het gemakkelijk te monteren en demonteren in de tuin.

Binnen, maar ook buiten
De Jee-O Fatline regendouche is een vrijstaande bouwkundige rvs design douche, met een grote platte, ronde douchekop. Ook uitgevoerd in gepolijst en geborsteld rvs. Het staat op een stevige, ronde robuuste poot en heeft in het midden een rvs ring, die als kraan fungeert. Dit betekent dat door de ring omhoog of omlaag te doen, de douche aan- of uitgaat, en door de ring naar rechts of links te draaien, de warmte van het water wordt bepaald. Makkelijk dus in gebruik en door het ontwerp ook nog eens bijna vrij van schoonmaakwerk. De Fatline kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Binnen of buiten kan dus allebei met deze Jee-O-douches, het is maar net wat je wilt. En of je er nu alleen onder staat of met zijn twee, voor beide douches geldt dat je een zeer gewenste, overweldigende val van water over je heen krijgt. In veel opzichten zorgen beide douches voor een groots, royaal en luxe gevoel! Voor de echte doucheliefhebbers is het misschien zelfs een overweging waard beide modellen aan te schaffen... Verkoopadviesprijs Jee-O-izi: E 785,-- geborsteld; E 795,-- gepolijst. Jee-O Fatline: E 1.389,-- geborsteld; E 1.469,-- gepolijst. Alle prijzen excl. BTW. Voor meer (verkoop)informatie: Kijk op website www.jee-o.eu
*