Oldelft benelux



---

Shanghai First People's Hospital en Rogan-Delft bouwen het grootste PACS project in China

Veenendaal, 22 maart, 2007 - Rogan-Delft, de eerste PACS (Picture Archiving and Communication Systems) producent in de wereld en de winnaar van 2005 en 2006 Frost & Sullivan prijzen, maakt bekend dat zij een opdracht heeft gekregen voor de levering, implementatie en onderhoud van een PACS systeem ten behoeve van een filiaal van de First People's Hospital in Shanghai (SFPH).

Professor Liu Guo Hua en Guido Geerts ondertekenen de overeenkomst

Shanghai First People's Hospital (1.600 bedden) is een prominent gezondheidszorgcentrum dat klinische prestaties, het medisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek integreert.

Het ziekenhuis gebruikt Rogan-Delft PACS sinds 1999 en is zeer tevreden met de voordelen die deze oplossing biedt. Met 400 onderzoeken per dag, 900.000 onderzoeken totaal en meer dan 15 miljoen foto's, zou het ziekenhuis niet zonder een snel, solide en betrouwbaar PACS systeem kunnen functioneren.

Shanghai First People's Hospital, filiaal in Songjiang

Wegens snelle groei heeft SFPH een nieuw filiaal van het ziekenhuis geopend in Songjiang, ten zuidwesten van Shanghai. Door de zeer positieve ervaring met Rogan-Delft PACS besloot SFPH dezelfde partner voor haar nieuwe gezondheidszorgcentrum te kiezen.

De PACS oplossing van Rogan-Delft zal aan alle modaliteiten in de radiologieafdeling worden verbonden, evenals aan alle modaliteiten voor medische beeldvorming in andere afdelingen. Het wordt mogelijk om alle beelden binnen de SFPH groep en tussen de belangrijkste ziekenhuizen in Shanghai te versturen. Rogan-Delft zal eerst PACS in de afdeling radiologie installeren, en in een later stadium het systeem tot andere (klinische) afdelingen uitbreiden.

Het nieuwe filiaal in Songjiang

"We zijn blij om Rogan-Delft als onze partner voor de lange termijn te kiezen, met wie wij het grootste PACS/EMIR project in China zullen opbouwen", zegt Prof. Jingtao Miao, hoofd van het PACS centrum van SFPH. "Ons ziekenhuis heeft goed geprofiteerd van het Rogan PACS systeem, en dat moedigt ons aan om nog meer in PACS te investeren."

''Wij hebben de afgelopen zeven jaar het First People's Ziekenhuis in Shanghai ondersteund", zegt Guido Geerts, CEO van Rogan-Delft. "Daarom zijn wij zeer tevreden dat deze zeven jaar tot het vertrouwen heeft geleid om ons als PACS leverancier voor het nieuwe ziekenhuis te kiezen. Het SFPH ziekenhuis is één van de meest prestigieuze ziekenhuizen in China en we voelen ons bevoorrecht om zo'n uitstekende reference site voor Rogan-Delft PACS te hebben".

Rogan-Delft
Rogan-Delft B.V., de eerste PACS (Picture Archiving and Communication Systems) producent in de wereld en de winnaar van 2005 en 2006 Frost & Sullivan prijzen, ontwikkelt innovatieve PACS oplossingen die wereldwijd worden verkocht.

Als uitvinder van Everything On Line (EOL) archief, Multiple Archive Storage Servers (MASS) en Redundant Array of Inexpensive Servers (RAIS) technologie, heeft Rogan-Delft herhaaldelijk bewezen één van de belangrijkste vernieuwers in de markt van medische beeldvorming te zijn.

De recente PACS oplossing, Rogan Online XS, is één van de snelste en meest betrouwbare oplossingen voor de beeldtransmissie in de markt.

Rogan-Delft is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van Rogan-Delft.

Meer informatie:
Rogan-Delft B.V.
Wiltonstraat 41
3905 KW Veenendaal
Tel.: +31 318 583 450
Fax: +31 318 583 451
E-mail: rogan-info@delftdi.com

Copyright © 2007 Oldelft Benelux All rights reserved.

e-mail this page print this page