Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dixons klanten kunnen met korting LOI-cursussen volgen Eerste multimediaketen die unieke opleidingsmogelijkheid aanbiedt

's-Hertogenbosch, 22 maart 2007

Multimediaketen Dixons gaat het dienstenpakket aanzienlijk uitbreiden. De 150 Dixons filialen bieden zes LOI-cursussen aan, die een directe relatie hebben met het Dixons assortiment. Met behulp van de cursussen kunnen klanten meer voordeel halen uit hun apparatuur. De cursussen worden verzorgd door de Leidse Onderwijsinstellingen (LOI). Dixons is de eerste elektronicaretailer die deze unieke opleidingsmogelijkheid aanbiedt.

De opleidingen van de Leidse Onderwijsinstellingen staan voortdurend onder kwaliteitscontrole en zijn daarom van hoog niveau. Die kwaliteitsaanpak past binnen die van Dixons. Daarom koos Dixons voor samenwerking met de LOI.

Zes verschillende cursussen
Dixons biedt zes verschillende LOI-cursussen aan. Waaronder één die speciaal is gericht op kinderen. Met de cursus LOI-Kidzz kunnen kinderen in 20 weken leren typen op de pc. Voor volwassenen die het tempo van typen op willen schroeven, is er een cursus die binnen 2 maanden kan worden afgesloten. Daarnaast is er een zes maanden durende opleiding die leert effectief om te gaan met het Office pakket, met onder andere Word en Excel. Dan zijn er nog 3 cursussen, namelijk digitale beeldbewerking (4 maanden), digitale fotografie (9 maanden) en tot slot digitale videobewerking (6 maanden).

"Ik ben er trots op dat we deze unieke samenwerking met de LOI hebben kunnen realiseren", zegt Johan Lesterhuis, Managing Director van Dixons. "We vinden het belangrijk onze klanten extra service te bieden. Deze cursussen van de LOI, die zich richten op kennisvergroting van elektronicaproducten, zijn daarvan een goed voorbeeld."


10% korting
Alle cursussen van de LOI die door Dixons worden aangeboden, zijn inclusief begeleiding door ervaren en deskundige docenten. Cursisten ontvangen een compleet lespakket. Als gebruikelijk bij de LOI is het lesmateriaal speciaal ontwikkeld voor thuisstudie. De cursist zelf bepaalt uiteindelijk het tempo waarmee de cursus wordt gevolgd. Klanten die zich via Dixons inschrijven voor één van deze zes LOI-cursussen, krijgen 10% korting op hun lesgeld.

Dixons actuele multimediaketen
Dixons is de meest actuele multimediaketen van Nederland waar men terecht kan voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Deskundigheid en klantvriendelijkheid staan centraal in het beleid. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken en wordt naast de
150 filialen ook aangeboden via internetwinkel www.dixons.nl. Dixons is óók actief op de Belgische markt. Voor 2007 heeft Dixons ambitieuze groeiplannen. 24 V&D-filialen worden dit jaar uitgebreid met een Dixons filiaal.

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Lesterhuis, Managing Director van Dixons, tel: 073-64 60 707.


---- --