Ingezonden persbericht


Luchthaven Schiphol, 22 maart 2007

Van deur tot deur: Lufthansa Private Jet biedt klanten gratis limousinevervoer aan Exclusief partnerschap met SIXT - Nieuwe website www.lufthansa-private-jet.com

Reizen met Lufthansa Private Jet wordt nu nog comfortabeler. Vanaf 1 april kunnen klanten die gebruik maken van deze exclusieve dienst vervoer naar en van de luchthaven per limousine reserveren, zonder bijkomende kosten. Op aanvraag zullen de klanten thuis worden opgehaald en rechtstreeks naar hun Private Jet vlucht op de luchthaven worden gebracht. Bij de landing zal opnieuw een limousine wachten naast het vliegtuig, om passagiers snel en moeiteloos naar hun bestemming te brengen. De service is beschikbaar voor zowel klanten op rechtstreekse vluchten naar ongeveer 1.000 bestemmingen in Europa en de Russische Federatie, als voor reizigers op Private Jet verbindingsvluchten na een lange afstandsroute met Lufthansa of SWISS. Lufthansa's exclusieve partner is SIXT Limousine Service. De Mercedes limousines zullen worden bestuurd door speciaal opgeleide chauffeurs.

De producten en diensten van Lufthansa Private Jet kunnen nu ook online worden bekeken op de website www.lufthansa-private-jet.com. Alle informatie over de dienst, de reserveringsmogelijkheden en de vloot is beschikbaar in twaalf talen. Op de website staan alle telefoonnummers wereldwijd voor passagiers die van Private Jet gebruik willen maken en bestaande klanten kunnen online een nieuwsbrief of folders bestellen.

De Lufthansa Private Jet service wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke vaste prijs, afhankelijk van de vliegroute en met alle toeslagen en kosten inbegrepen. Gasten die met de jets vliegen, reizen gratis. De volledige reisroute wordt gecoördineerd door een eventmanager. Een persoonlijk serviceteam is dag en nacht beschikbaar voor de klanten. De catering en het entertainment aan boord worden aangepast aan de individuele wensen en passagiers kunnen onbeperkt en te allen tijde gebruik maken van de eerste klas dienstverlening op de luchthaven geboden door Lufthansa, SWISS of Lufthansa partners. Lufthansa Private Jet reserveringen kunt u maken op de hiervoor bestemde hotline +49 (0) 18 02 99 33 00 voor Europa en op 1 888 261 0814 voor de VS en Canada.

Perscontact :
Wencke Lemmes-Pireaux
Tel. : +32-(0)2.627.40.46
Fax: +32-(0)2-627.40.44
E-mail : wencke.lemmes@dlh.de


---- --