Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Toshiba schenkt eerste zakelijke notebook met Microsoft Windows Vista(TM)

Tecra A8-118 en Windows Vista ideale combinatie ­ Niet goed? Geld én notebook terug

Breda, 21 maart 2007 ­ Toshiba Information Systems Benelux heeft onlangs de eerste zakelijke notebook met het recent geïntroduceerde besturingssysteem Microsoft Windows Vista(TM) overhandigd. Het gaat om de Tecra A8-118 breedbeeldnotebook. De functionaliteit van de Tecra A8 en Vista vullen elkaar op diverse terreinen perfect aan, bijvoorbeeld op het gebied van productiviteit en efficiency en databeveiliging. Een exemplaar van de Tecra A8 met Windows Vista werd afgelopen week aangeboden aan Eddy Gans, directeur van reseller Misco.

"De Tecra A8 is echt een schitterend apparaat, robuust maar toch licht en met een heel mooi design. Dat laatste geldt ook voor Microsoft Vista. Het is een combinatie waarmee je graag aan de slag gaat en die je ook steeds meer gaat gebruiken. Bovendien is Vista al een van de meest gezochte termen op onze website en via Misco.NL verwachten we daarom ook veel vraag naar Vista notebooks", aldus Gans, die de nieuwe notebook enthousiast in ontvangst nam.

"We hebben veel vertrouwen in de Tecra A8 met Windows Vista. Het is een zeer krachtige combinatie. Zakelijke gebruikers hebben behoefte aan dit soort betrouwbare oplossingen, waarop ze altijd kunnen rekenen en waarmee ze in staat zijn om snel en veilig hun werk te doen", zegt Jeffrey Willis, General Manager van Toshiba Benelux.

Hoge productiviteit

De Tecra A8 is een kwalitatief hoogwaardige notebook, waarmee gebruikers in staat zijn snel en efficiënt gegevens te verwerken en op te vragen. Vista versterkt de productiviteit en efficiency verder door het nog makkelijker te maken om informatie terug te vinden en te gebruiken. Daarnaast bieden Toshiba Assist en Vista diverse nieuwe, geavanceerde diagnostische programma's en zelfhulp- en herstelfuncties waarmee gebruikers zelf uit de voeten kunnen. Dit zorgt voor een lagere belasting van de IT-afdeling. Toshiba ConfigFree en Windows Vista maken het weer eenvoudig om allerlei netwerkverbindingen te realiseren.

Bijzonder veilig

De combinatie van de Tecra A8 en Vista is ook bijzonder sterk als het gaat om databeveiliging. De Tecra A8 is uitgerust met de Toshiba EasyGuard-voorzieningen voor de beveiliging van gebruikersgegevens, zoals Shock Protection Design, HDD Protection, een spatwaterbestendig toetsenbord, Trusted Platfom Module (TPM), een vingerafdrukscanner en de Toshiba anti-diefstal timer. Windows Vista biedt een aantal nieuwe veiligheidsvoorzieningen en ­technologieën die gebruikers beschermen tegen de nieuwste generatie virussen, wormen, spyware en andere schadelijk software.

Niet goed? Geld én notebook terug
Toshiba onderstreept het vertrouwen in de Tecra A8 met Windows Vista met een speciale actie. Gebruikers die de notebook met het besturingssysteem in maart 2007 aanschaffen, krijgen bij een garantiereparatie niet alleen het gerepareerde apparaat, maar ook het volledige aanschafbedrag retour.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, leverancier van portable computers. Voor meer informatie zie www.computers.toshiba.nl.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation, nummer 8 op de wereldranglijst van computer en elektronica bedrijven, is toonaangevend fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten, medische apparatuur en power systems. Integratie van de betreffende divisies verzekert het bedrijf van een positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 161.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 54 miljard US$ (2005).