Gemeente Utrecht

Embargo tot donderdag 22 maart 2007 om 16.00 uur

Domtoren in Goud voor mevrouw K. de Wolf-van Vulpen

Op donderdag 22 maart 2007 reikt de burgemeester van Utrecht, mevrouw mr. A.H. Brouwer-Korf, een Domtoren in Goud uit aan mevrouw K. de Wolf-van Vulpen (60), ter gelegenheid van haar afscheid als kok van Woonzorgcentrum De Bijnkershoek.

Na een carrière van veertig jaar als kok bij De Bijnkershoek, is mevrouw De Wolf-van Vulpen onlangs met vervroegd pensioen gegaan. Mevrouw De Wolf-van Vulpen was in de afgelopen veertig jaar verantwoordelijk voor de bereiding van ongeveer vierhonderd maaltijden per dag. Zij hield altijd rekening met de wensen van haar cliënten en zij was steeds bereid iets extra's te doen. Ook op speciale momenten zoals met kerst en Pasen konden de bewoners van de Bijnkershoek, de aanleunwoningen en de bezoekers van het seniorenrestaurant rekenen op bijzondere maaltijden. Er is veel waardering voor haar bijzondere inzet gedurende de afgelopen veertig jaar.

De Domtoren in Goud is een op 24 februari 1998 door burgemeester en wethouders van Utrecht ingestelde blijk van waardering voor vrijwilligers die zich langdurig voor de stad en het vrijwilligerswerk hebben ingezet.

Noot voor de media

Uitreiking van de Domtoren in Goud vindt plaats tijdens de afscheidsbijeenkomst op donderdag 22 maart 2007 om 16.00 uur. Locatie De Bijnkershoek, Bijnkershoeklaan Utrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M. López Toonen

Kabinet en Externe Betrekkingen

E-mail secretarie@utrecht.nl

Telefoon 030 - 286 11 35