Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Klantenacties in april en mei

Samenwerking EMA Automobielgroep en SterVerhuur een feit

Europcar Autoverhuur B.V. neemt per 20 maart 2007 de verhuurvloot van personenauto's over van EMA Automobielgroep in Helmond en Valkenswaard. De vloot wordt ondergebracht bij SterVerhuur (onderdeel van Europcar), verhuurder van Chrysler, smart en Mercedes-Benz personen - en bedrijfsauto's. De vestiging in Helmond krijgt daarnaast ook een kantoor van Europcar Autoverhuur en dus de keuzemogelijkheid voor andere merken. Door de overname verwerft Sterverhuur een sterke positie in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg. De overname wordt gevierd met aantrekkelijke acties van 1 april tot en met 31 mei.

SterVerhuur richtte zich van origine alleen op Mercedes-Benz bedrijfsauto's. Sinds het samengaan met Europcar Autoverhuur (mei 2005) zet de organisatie de expansielijn van het internationale autoverhuurbedrijf onverminderd voort. Sinds 1 januari 2006 verhuurt Sterverhuur ook personenauto's van de DaimlerChrysler-merken smart, Chrysler en Mercedes-Benz. Met deze uitbreiding van het productportfolio wil SterVerhuur de klant van alle schaalvoordelen laten profiteren. Momenteel telt het bedrijf vijftien vestigingen en meer dan veertig uitgiftepunten in heel Nederland. Het beschikt daarmee over een landelijk dekkend netwerk.

EMA Automobielgroep
De EMA Automobielgroep (anno 1921) is een begrip in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg en ontwikkelde zich met zeven vestigingen tot een toonaangevend automobielbedrijf. Het bedrijf is officieel dealer voor de merken smart, Chrysler, Jeep, Dodge en Mercedes-Benz (personen- en bedrijfsauto's). Klanten vinden in EMA Automobielgroep meer dan een dealer. Het bedrijf afficheert zich als full service mobiliteitspartner. Het levert extra services als verzekeringen, schadeherstel in eigen beheer en een aantrekkelijk lease-pakket naast verkoop, onderhoud en reparatie. Daarbij staan kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop.

Samenwerking
Tot voor kort had EMA Automobielgroep ook een verhuurvloot in eigen beheer. Vanwege de goede samenwerking met SterVerhuur in het afgelopen jaar, werd besloten de verhuuractiviteiten in Helmond en Valkenswaard te outsourcen.

Acties
Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten, profiteren klanten van 1 april tot en met 31 mei 2007 van aantrekkelijke voordelen. Bijvoorbeeld een gratis upgrade waardoor men bijvoorbeeld een Mercedes-Benz B-Klasse huurt voor de prijs van een A-Klasse. Of een lang weekend voor de prijs van een tweedaags weekend.

De gegevens van de vestigingen:
Helmond:
Vossenbeemd 13, 5705 CL Helmond, telefoon 0492-50 93 80 Hortsedijk 106, 5708 HE Helmond, telefoon 0492-58 95 89 Valkenswaard:
Luikerweg 38, 5554 NC Valkenswaard, telefoon 040-207 14 00

Voor meer informatie kunt u kijken op internet: www.europcar.nl en www.sterverhuur.nl. Voor meer informatie over EMA Automobielgroep, kijk op: www.ema.nl.