Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Lochem - Politie zoekt meisje met hond                       |
In het politieonderzoek naar de ramkraak, die vrijdag 16 maart j.l. op een supermarkt aan de Prins Bernhardweg in Lochem plaats vond, zoekt de politie contact met een meisje dat op avond voor de kraak (donderdagavond 15/3) rond 18.15 uur daar in de buurt van de supermarkt met een hond liep. Zij heeft mogelijk iets verdachts gezien.

Tijdens het onderzoek is gebleken, dat de avond voor de ramkraak (donderdagavond) enkele personen in de buurt van de winkel zijn geweest die zich verdacht gedroegen.

Ook is bekend geworden dat er rond die tijd daar een meisje een hond heeft uitgelaten.

De politie wil graag met haar in contact komen, ook wanneer zij zich niets bijzonders kan herinneren.

Bij de ramkraak werd met een auto de aluminiumpui geforceerd, waarbij een hoeveelheid sigaretten werden weggenomen.

Het meisje met de hond en anderen die op de donderdagavond of vrijdagnacht iets verdachts hebben gezien, dat in verband kan worden gebracht met de ramkraak, worden gevraagd te bellen met de politie Lochem via 0900-8844.

|     |Brummen - Winkeldief betrapt                              |
Medewerkers van een winkel aan de Zutphensestraat hebben op woensdag (21/03) een 53-jarige man uit Brummen betrapt toen hij etenswaren wilde meenemen zonder deze eerst af te rekenen.

De politie kreeg rond 11.00 uur een melding dat de man door de bedrijfsleider was betrapt toen hij een zakje garnalen ter waarde van E5.99 niet bij de kassa betaalde. Agenten gingen ter plaatse, waarna de man aan hen werd overgedragen. Op het politiebureau heeft de man een verklaring afgelegd, waarna hij met een boete van E130,- op zak in vrijheid werd gesteld.


---


---


---

---- --