Ingezonden persbericht


Onderwerp: FGS biedt bedrijfsleven praktijk gerichte interactieve MVO-trainingen aan Datum: 22 maart 2007

START PERSBERICHT

Interactieve training over duurzaam werken, wonen en leven

FGS heeft een interactieve training ontwikkeld waarmee we mensen willen inspireren en stimuleren om na te denken over duurzaamheid, hoe duurzame elementen in hun eigen werkomgeving en privé leven zouden kunnen integreren. Geen belerende vingertjes, geen lange presentaties, maar in spel- en debatvorm aan de slag met concrete onderwerpen die spelen in bedrijf of branche in kwestie. Er is ruimte voor plezier, een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij interactiviteit en discussie zorgen voor een leuke leerzame workshop. Inhoudelijk thema en onderwerp van discussie wordt in overleg met de klant bepaald, een MVO-training op maat dus!

De noodzaak en behoefte tot een duurzamere werk- en levensstijl wordt steeds meer vereist door de consument, het bedrijfsleven en de maatschappij. Deze maatschappelijke trend roept voor veel bedrijven vragen op. Want wat is nou eigenlijk duurzaam ondernemen, hoe kan dat praktisch vormgegeven worden op de werkvloer en welke mogelijkheden zijn er in mijn bedrijf of bedrijfstak? En heeft een bedrijf deze vragen al een beetje in kaart gebracht, stuit het onherroepelijk op dilemma's en ingewikkelde vraagstukken.

Deze training is ontwikkeld voor:

- Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar inspiratie voor MVO,
- Voor bedrijven en organisaties die draagvlak voor MVO willen verbreden binnen hun werkveld, afdeling of bedrijf
- Voor bedrijven en organisaties die bewustwording willen vergroten onder hun medewerkers op een leuke actieve manier.

MVO Trainers met praktijk ervaring

FairGround Sessions (FGS) is in 2005 geheel op eigen kracht opgericht door twee jonge ondernemers die innovatieve, duurzame en vooral eerlijke diensten willen inzetten om actief bij te dragen aan het behalen van een betere wereld. FGS organiseert duurzame reizen, bedrijfsevenementen, MVO trainingen en presentaties in Nederland, waarmee ontwikkelingsprojecten wereldwijd ondersteund worden door middel van financiële en praktische hulp. De trainers zijn zelf maatschappelijk verantwoorde ondernemers en delen graag hun praktijk ervaring om meer bewustwording te creëren.

In het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen doneert FGS een gedeelte van de opbrengsten van elke training naar een partner ontwikkelingsproject die wij ondersteunen in Brazilië, Zuid-Afrika, Indonesië of Peru.

Sustainability, make it work

Nederland heeft behoefte aan innovatieve ondernemende mensen. Mensen met frisse ideeën die vandaag oplossingen bedenken voor de vraagstukken van morgen. Ondernemers met concrete innovatieve en kansrijke plannen voor een duurzame toekomst. Kortom; trendsetters voor een duurzame wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, hoeft niet alleen vorm te krijgen door een beslissing uit een managementteam, vanuit een ivoren toren. Het succes van maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in denken en handelen van alle betrokkenen. En dat begint van binnen, in het hart, op de werkvloer, bij mensen die met passie en overtuiging MVO op een inspirerende, persoonlijk gemotiveerde en innovatieve manier willen inzetten voor het behoud van onze wereld.

Geïnteresseerd?

Op bijgevoegde informatie vindt u meer inhoudelijke informatie over de trainingen en activiteiten. Bent u geïnteresseerd in de training, zijn er vragen of wilt u een offerte op maat laten maken, neem contact op met FGS via 0251- 820 182 of mail naar info@fairgroundsessions.nl

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,