Gezond bruin met nieuwe BronzCare


Mooi, gezond en veilig bruin van binnenuit

WEESP, 20070322 -- Nieuwe BronzCare zorgt voor een gezonde, bruine huid van binnenuit. Daarnaast beschermt het tegen zonne-irritatie, schadelijke UV-straling en veroudering van de huid. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met tarwekiemextract. BronzCare gaat huidverslapping en rimpelvorming tegen als gevolg van zonlicht. Het verbetert de elasticiteit van de huid en heeft huidgenererende eigenschappen. Het is effectief voor huidverjonging en geeft als resultaat een mooiere, gezonde huid.

BronzCare bevat naast tarwekiemextract ook bètacaroteen, lycopine, selenium, zink, vitamine C en E en bioflavonoïden. Het totale complex maakt de huid weerbaarder tegen de zon. Het versnelt de bruining van de huid, zorgt voor een mooiere diepbruine teint en beschermt tegen veroudering van de huid door zonlicht. Het werkt ook preventief bij zonneallergie. Het resultaat is een mooie, egaal bruine huid van binnenuit.

Ook de verpakking van BronzCare is aangepast. De capsules zijn verpakt in blisters, handig om mee te nemen op vakantie.

Positieve eigenschappen wetenschappelijk aangetoond
Wetenschappelijk onderzoek onder een proefpanel van 20 vrouwen tussen 30 en 50 jaar, met een droge huid met microrimpels, heeft de positieve eigenschappen van tarwekiemextract aangetoond. Tarwekiemextract gaat huidveroudering en rimpelvorming tegen als gevolg van te lang bloot staan aan de zon. Dit bij een inname van 20mg tarwekiemextract per dag. Dit staat gelijk aan de dosering in Bronzcare.

Uit het onderzoek blijkt dat na gebruik van tarwekiemextract de huid na 15 dagen voldoende wordt gehydrateerd. Na 60 dagen wordt de huid optimaal gehydrateerd. Verder zorgt tarwekiemextract na 30 dagen voor een significante stijging van de elasticiteit van de huid en een stijging van 33.2% na 60 dagen. Het aantal microrimpels daalt significant na inname van tarwekiemextract.

Bruine huid: beschermingsfactor 20
Een bruine huid komt overeen met beschermingsfactor 20. Bètacaroteen en lycopine in de capsules van BronzCare® zorgen voor de aanmaak van melanine (het bruine pigment van de huid), waardoor de huid sneller bruin wordt. BronzCare® kan ook door solariumbezoekers gebruikt worden. Het beschermt en bruint de huid van binnenuit.

Op tijd beginnen voor een optimale voorbereiding
BronzCare® bereidt de huid uitstekend voor op een zonneperiode: in de zomer, tijdens de wintersport of onder de zonnebank. Om maximale werkzaamheid te bereiken, is het aan te bevelen tijdig te beginnen met een 'opbouwkuur' om uw huid optimaal voor te bereiden.
Het beste kan men twee weken van tevoren 2 capsules per dag innemen. Hiermee gaat men door tijdens de zonneperiode. Voor een soepele huid en langdurig bruine teint neemt men na de zonneperiode 1 capsule per dag. Bij een lichte of gevoelige huid heeft, kan men de dosering verdubbelen.
BronzCare® beschermt zowel de lichte als donkere huid tegen veroudering. BronzCare® kent een grote groep tevreden gebruikers.

Alle werkzame ingrediënten nog een op een rij
BronzCare bevat een uitgelezen samenstelling van hoogwaardige ingrediënten die de huidcellen actief beschermen, waaronder:
* Tarwekiemextract gaat huidverslapping en rimpelvorming tegen als gevolg van zonlicht. Het verbetert de elasticiteit van de huid en heeft huidgenererende eigenschappen. Het is een effectief voedingssupplement voor huidverjonging en een mooiere gezonde huid.
* Bètacaroteen, lycopine, OPC (extract uit druivenpitten) en bioflavonoïden uit citrusvruchten: deze stimuleren het pigmentatieproces en de aanmaak van melanine; deze stoffen neutraliseren tevens de vr*e radicalen die door UV-straling ontstaan
* Zink en selenium: deze mineralen ondersteunen de werking van de antioxidanten, terw*l zink ook kalmerend werkt b* lichte verbranding en huidirritatie. Het is een essentieel mineraal voor huidherstel en celvernieuwing
* Vitaminen C en E houden de huidcellen gezond en geven de huid beduidend meer weerstand

BronzCare® is te koop bij drogist (o.a. Etos en de Tuinen), apotheek en reformwinkel. Pr*zen: Bronzcare 50 stuks ¤ 11.65 en Bronzcare 150 stuks ¤ 26.95. Kijk voor meer informatie op www.sterkingezondheid.nl of bel 0294-461101. U kunt ook een email sturen naar: info@bronzcare.nl.