Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland

Tuigpaarden Noord organiseert speciale ledendag 06-03-2007

Op zaterdag 24 maart 2007 organiseert het bestuur van het KWPN Regio Tuigpaarden Noord een ledendag.

De locatie is de H.J.C. Manege en café de Postwagen te Tolbert. Naast de voorjaarsledenvergadering is er voor alle leden en belangstellenden een educatief programma op gebied van fokkerij, keuring, training, africhting, IBOP en sport.

Voor deze zaterdagmiddagopzet is gekozen om ruim de tijd en gelegenheid te hebben actief en met levend materiaal voorlichting te geven aan de leden. Vanaf 13.30 uur is er ontvangst met koffie in Cafe de Postwagen waarna allereerst de voorjaarsledenvergadering wordt gehouden. Daarna worden de aanwezigen verdeeld in 3 roulerende groepen. Deze volgen 3 educatie en informatie workshops van ca. 45 min. per workshop. Hiervoor zijn twee manegebakken beschikbaar.

De workshops worden praktisch ingericht aan de hand van een aantal aansprekende tuigpaarden. Henk Rootveld en Piet Lelieveld pakken de beoordeling van een tuigpaard op de keuring bij de kop. Freek Saris geeft voorlichting over training, management en voorbereiding van een keuringspaard. De ervaren rijder, sport- en ibop jurylid Alberd van Dijk zet in op de training van een tuigpaard voor IBOP en sport.

Om 17.00 uur is er de afronding van het middagprogramma waarna om 17.30 uur een gezellig en uitgebreid diner buffet volgt. De kosten voor deze dag zijn (vanaf de ledenvergadering) 15,-- p.p. all inclusive. Deelname is er voor zowel leden als andere belangstellenden. Voor een indicatie van het aantal deelnemers stelt het bestuur het bijzonder op prijs om vooraf even uw deelname te melden. Hiervoor kunt u bellen met Piet Oldenburger tel. 0594-612144 - of stuur een mail sturen naar rennie.hans@hetnet.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bestuursleden van Regio Tuigpaarden Noord.

(Persbericht KWPN Regio Tuigpaarden Noord, overname zonder bronvermelding toegestaan)