Gemeente Mook & Middelaar


LANDELIJKE OPSCHOONDAG

Op 24 maart organiseert de Gemeente Mook en Middelaar in samenwerking met Nederland Schoon de Landelijke Opschoondag 2007. Deze dag staat in diverse gemeenten in Nederland in het teken van opschoonacties en zo ook in onze gemeente. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om samen de Landelijke Opschoondag tot een succes te maken.

De opschoondag begint in onze gemeente om 09.30 uur en eindigt om 12.00 uur. Onze raads- en college doen ook aan deze actie mee. Zij sturen de verschillende wijken aan : wethouder Wienhoven neemt de Lindeboom voor zijn rekening, wethouder Martens is actief in de Toverdans en wethouder Peters werkt die dag in Middelaar. De raadsleden worden ingezet in de overige wijken. De burgemeester zal op verschillende plaatsen de koffie serveren.

We hopen dat in onze gemeente die dag heel veel vrijwilligers op pad zullen gaan, gewapend met bezem en afvalzak, om zwerfafval op te ruimen. Wij roepen iedereen dan ook op om mee te doen en zich aan te melden. Aanmelden kan bij Carola van de Runstraat, bereikbaar op maandag en dinsdag tot 15.00 uur en donderdag en vrijdag tot 12.00 uur via tel. nr (024) 69 69 136