Gemeente Almelo

Europa viert vijftig jarige verjaardag op zaterdag 24 maart in Hengelo

huis van europa banner 120.jpg
Cabaret, Live Muziek, Theatersport, Jongleurs, Debat en Gebak. Dit zijn de onderdelen van het knallend verjaardagsfeest op zaterdag 24 maart vanaf 11.00 uur in het Centrum van Hengelo. Ook u bent daarbij van harte welkom! Dit feest wordt georganiseerd omdat Europa 50 jaar bestaat. Vijftig jaar geleden is met het Verdrag van Rome de basis gelegd voor het Europa van vandaag.

Tijdens de opening om 11.00 uur wordt kort stilgestaan bij de betekenis van dit verdrag. Daarna kunt u genieten van verschillende optredens, waaronder een cabaretshow van Jeffrey Spalburg. Deze geboren Hengeloer staat op het punt om door te breken bij het grote publiek en heeft speciaal voor deze dag een Europese Show geschreven. Een show waarin hij een kritische noot niet schuwt.

De activiteiten staan gepland tussen 11.00 en 15.00 uur. Loop gerust even binnen. De toegang van deze dag is gratis. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich onder meer laten schminken. Het hele programma van deze dag vindt u op www.huisvooreuropatwente.nl. Het Huis voor Europa heet u van harte welkom!