Gemeente Hengelo

Uitnodiging Verjaardagsfeest 50 jaar Europa

Cabaret, live muziek, theatersport, jongleurs, debat en gebak. Dit zijn de onderdelen van een knallend verjaardagsfeest op zaterdag 24 maart in de stadhuishal. Ook u bent daarbij van harte welkom!

Verdrag van Rome

Dit feest wordt georganiseerd omdat Europa 50 jaar bestaat. Vijftig jaar geleden is met het Verdrag van Rome de basis gelegd voor het Europa van vandaag.

Optredens

Tijdens de opening door burgemeester Frank A.M Kerckhaert om 11.00 uur zal kort worden stilgestaan bij de betekenis van dit verdrag. Daarna kunt u genieten van verschillende optredens, waaronder een cabaretshow van Jeffrey Spalburg. Deze geboren Hengeloer staat op het punt om door te breken bij het grote publiek en heeft speciaal voor deze dag een Europese Show geschreven. Een show waarin hij een kritische noot niet schuwt.

Meer informatie

De activiteiten staan gepland tussen 11.00 en 15.00 uur. Loop gerust even binnen. De toegang van deze dag is gratis. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich o.a. laten schminken. Het hele programma van deze dag vindt u op www.huisvooreuropatwente.nl. Het Huis voor Europa heet u van harte welkom!