Digitale Gemeente Houten

OPEN HUIS Grontmij Houten op zaterdag 24 maart

donderdag 22 maart 2007 - Bron: Grontmij

Advies- en ingenieursbureau Grontmij opent op 24 maart de deuren van het kantoor in Houten voor het publiek. Tijdens deze dag kunnen alle geïnteresseerden antwoord krijgen op de vraag: wat houdt het werk van een ingenieur nu eigenlijk in?

'Vraag het de ingenieur', dat is het thema van de open dag, op initiatief van branchevereniging ONRI. Onze adviseurs en ingenieurs presenteren hun werk en voorzien de bezoekers persoonlijk van allerlei informatie.

De open dag is buitengewoon interessant voor schoolverlaters. Op een laagdrempelige manier krijgen zij een goede indruk, niet alleen van de werkzaamheden binnen het ingenieursbureau, maar ook van de sfeer en bedrijfscultuur van onze organisatie.

Ook voor mensen die op zoek zijn naar ander werk is de open dag een leuke manier om informeel kennis te maken met onze organisatie. Er zijn momenteel nogal wat vacatures, voor ervaren mensen en voor starters.

Dus kom langs op 24 maart en kijk, hoor en zie en wat een ingenieursbureau doet! Beleef een informatief en interactief programma onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur bij Grontmij aan de Molen 48 te Houten. Op 24 maart zijn ook andere vestigingen van Grontmij geopend, voor meer informatie verwijzen wij naar onze website; www.grontmij.nl .

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).