ID&T


CONVERTIBLE NU OOK IN ROTTERDAM

Convertible, het succesvolle clubfeest dat jaarlijks in de Amsterdamse Passenger Terminal wordt gehouden, komt nu voor het eerst ook naar Rotterdam.
Op zaterdag 24 maart zal de Van Nelle Ontwerpfabriek - een van de mooiste locaties van de stad - omgetoverd worden tot een exclusieve club in Japanse stijl.

Convertible onderscheidt zich van andere evenementen door de manier waarop het elke editie in zowel decors als dresscode een nieuw thema introduceert. In de afgelopen jaren waren dat onder andere Zen, Punk, Jungle, Retro en Rock. Ditmaal is het thema Welcome to Tokyo.

Met een capaciteit van 3000 bezoekers is de Van Nelle fabriek de ideale plek voor deze Rotterdamse Convertible, waarbij als altijd veel aandacht zal worden besteed aan de sfeer en aankleding en er speciale VIP-tafels kunnen worden gereserveerd.

Muzikale hoogtepunten in eerdere edities waren onder andere live- en dj-sets van Tim DeLuxe, Audio Bullys en Fedde Le Grand. De line up van deze eerste Convertible van 2007 wordt later deze maand bekend gemaakt.

Voorverkoop begint op zaterdag 27 januari bij Ticketonline.nl. Vanaf 3 februari zijn de tickets verkrijgbaar bij alle outlets van Ticketbox en Free Record Shop. Wees er snel bij, want alle eerdere edities waren ruim van tevoren uitverkocht.

Informatie over het reserveren van VIP-tafels: convertible@id-t.com

Geplaatst op: 17-01-2007