BIJZONDERE OPENING VAN TENNISPARK ALTA OP 24 MAART 2007

Na een uitgebreide renovatie van het park van tennisvereniging ALTA in Amersfoort (8 nieuwe banen) zal het park spectaculair worden geopend.

Het programma is als volgt:

Om ongeveer 15.15 uur zullen vijf jeugdleden van ALTA vanaf de Kamperbinnenpoort met een fakkel en met T-shirts, waarop staat "ALTA opent park" een estafette starten. Ook de ALTA-vlag zal door de jeugd worden meegedragen door de stad. De route zal gaan van de Langestraat naar de Varkensmarkt, waar de fakkel zal worden overgedragen aan vijf andere jeugdleden. De estafette wordt vervolgd via de Utrechtsestraat, Snouckaertlaan en de Stationsstraat tot het station, waar weer andere jeugdigen de fakkel zullen overnemen tot het voormalig gymnasium, waarna de laatste groep via de Barchman Wuytierslaan en de Heemskerklaan de fakkel het ALTA-park zal opdragen.

Klokslag 16.00 uur zal voorzitter Ans Olde Meule met wethouder van Sportzaken, Arriën Kruyt de genodigden en de aanwezigen welkom heten, waarna de wethouder om 16.15 uur met de fakkel de vlam zal ontsteken. Gelijkertijd zullen 100 roodwitte ballonnen de lucht ingaan, zal de bondsvlag worden gehesen door de wethouder en de ALTA-vlag door de voorzitter samen met het jongste jeugdlid. Deze bijzondere opening zal worden opgeluisterd met muzikale klanken en feestelijke hapjes.

Uiteraard mag de pers niet ontbreken, dus u bent van harte welkom om met eigen te aanschouwen hoe prachtig ons gerenoveerde park is geworden.

Locatie.

Tennisvereniging ALTA

Mr. Th Heemskerklaan 32

3818 KL AMERSFOORT

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Lisette Ouwerkerk op 06-24268888 of per e-mail

Met vriendelijke groet,

Lisette Ouwerkerk