Ingezonden persbericht


Wegens succes herhaald: CURSUS AFVALCOMMUNICATIE IN DE PRAKTIJK

De cursus Afvalcommunicatie in de Praktijk van SME Advies in Utrecht staat volop in de belangstelling. Daardoor is de voor 24 maart geplande cursus volledig volgeboekt. Zo vol zelfs dat er een aantal aanmeldingen niet meer kon deelnemen. Om mensen die zich hadden aangemeld niet teleur te moeten stellen, is er inmiddels besloten om de cursus Afvalcommunicatie te herhalen op donderdag 24 mei a.s. Inschrijven voor deze cursus is mogelijk tot uiterlijk 1 mei 2007.

De cursus Afvalcommunicatie is een ééndaagse communicatietraining (met terugkommiddag) rond de thema's afvalscheiding, zwerfvuil en afvalpreventie voor medewerkers van overheden en reinigingsdiensten. Het programma bestaat uit een combinatie van praktijk en theorie. De nadruk ligt op de praktijk waarbij uw eigen ervaringen en die van medecursisten centraal staan. Samen met de medecursisten en de docenten neemt u voorbeelden van afvalcampagnes onder de loep en werkt u aan een communicatiestrategie, waarbij u o.a. gebruik kunt maken van de vele kant-en-klare communicatie items uit de Toolkit Afvalcommunicatie.29 maart 2007

Cursusdatum: donderdag 24 mei, van 9.30 tot 17.00 uur Deelnamekosten: ¤ 625,- ex. BTW / inclusief cursusmateriaal & Toolkit Afvalcommunicatie (t.w.v. ¤ 99,- ex. BTW) Cursuslocatie: nog nader te bepalen (regio Utrecht / Amersfoort)


---

Voor meer informatie of de cursusfolder:

Bregje van den Brand, SME Advies, 030-635 89 02 of brand@sme.nl


---

De Toolkit Afvalcommunicatie kunt u bekijken op www.afvalcommunicatie.nl