Politie Zeeland


---


W-850-2007 Woninginbraak, Middelburg
Aan de Langevieleweg is tussen vrijdag 19.45 uur en zaterdag 03.45 uur ingebroken in een woning.
Nadat een ruit was vernield werden uit de woning diverse goederen weggenomen waaronder een dvd-speler en een spelcomputer. Schadebedrag is niet bekend.

W-851-2007 Diefstal auto, Oost-Souburg
Tussen vrijdagmiddag en zaterdagmorgen 08.30 uur is vanaf het Oranjeplein een personenauto gestolen.
Het gaat om een rode Fiat Uno voorzien van het kenteken DZ-RF-02. Dezelfde nacht werd ook geprobeerd een auto weg te nemen die stond geparkeerd aan de Amstelstraat. Hier bleef het bij een poging.

Z-852-2007 Inbraak bedrijfspand, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Stationsweg.
Er werden verschillende metalen weggenomen waaronder divers rollen koperen leiding met een totale waarde van een paar duizend euro.

Z-853-2007 Auto in de greppel, Oostburg
Op de Philipsweg is zaterdagmorgen rond 07.00 uur een 33-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen in een greppel beland.
Door nog onbekende oorzaak verloor hij de controle over zijn auto waarna deze in een greppel tot stilstand kwam. De 33-jarige bestuurder kon zelf uit zijn auto komen en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag daarvan is zijn rijbewijs ingevorderd.

Z-854-2007 Zakkenrollen
Twee oudere dames zijn zaterdagmorgen tijdens het boodschappen doen het slachtoffer geworden van een zakkenroller.
In een winkel aan het Szydlowskiplein in Axel werd de portemonnee uit de tas weggenomen van een 81-jarige vrouw uit die plaats. Toen ze bij de kassa haar boodschappen wilde betalen, stond de rits van haar tas open en was haar portemonnee weg.
Een 73-jarige Terneuzense werd ook het slachtoffer van een zakkenroller. Bij haar gebeurde dit in een winkel aan de Alvarezlaan in haar woonplaats. Haar portemonnee werd weggenomen uit haar boodschappentas. Ook zij bemerkte de diefstal bij de kassa toen ze wilde betalen.

---- --