Een feest van formaat


DEN HAAG, 20070323 -- Op 24 maart 2007 vindt er een voor nederlandse begrippen uniek feest plaats. In Den Haag zal op deze datum de allereerste nederlandse BBW-party worden gehouden.

Gewicht verplicht

De party is speciaal voor de BBW (Big Beautiful Women). De 'volle' vrouw staat hier in het middelpunt. De mannelijke liefhebbers op het feest zijn er in alle soorten en maten maar vrouwen met maatje 36 zullen er niet rondlopen.


Uniek

Hoewel BBW-parties in het buitenland al langer een begrip zijn, zal dit voor Nederland een primeur zijn. "Het is verrassend dat niemand eerder het initiatief heeft genomen", aldus de organisatie. "Er lopen in Nederland een hoop rubensvrouwen en liefhebbers rond die behoefte hebben aan een dergelijk feest."


Volle(dige) acceptatie

Eén van de doelen van deze parties is om de `volle' vrouw in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan een positiever zelfbewustzijn. Onder gelijken en gelijkgestemden voelen de bezoekers zich onbekritiseerd en vrij. Dit kan ook de onzekere `volle' vrouw die normaliter niet uit durft te gaan over de drempel helpen.





Big Beautiful World