Ingezonden persbericht


De Meerveldhovense harmonie Sub Umbra

organiseert op 24 en 25 maart 2007
het traditionele Groot Veldhovense Promconcert.

De trouwe bezoekers hebben waarchijnlijk al ontdekt, dat we wel afgeweken zijn van de traditionele datum, die een week voor Carnaval was, maar dat heeft zeker geen invloed op hetgeen wij U gaan bieden.

Door het grote succes van vorige aflevering, waarin wij jong Veldhovens talent als solist een kans gegeven hebben willen wij een aantal van deze solisten nogmaals een optreden laten verzorgen.

Nanda Philipse, intussen moeder geworden van een zoon Coen, zingt verschillende stijlen, maar heeft vooral geimponeerd met een Iers lied, een beetje zoals Enya.

Ook Hedwig van Leuven hoort bij de jeugd, maar heeft al behoorlijk wat ervaring, o.a. in de Veldhovense Revue, bij het junior songfestival, een eerste plaats bij het "Kinderen Voor Kinderen" songfestival. Kortom 'moet je horen'.

Verder hebben Ellen en Sanne Valkenburg grote indruk gemaakt met hun optereden tijdens het jubileum van Tonnie van Rooij in oktober van het afgelopen jaar. En die willen wij graag nog een keer laten horen.

Uiteraard zal ook het harmonieorkest, aangevuld en afgewisseld met de slagwerkgroep zich in een aantal stukken presenteren.

Het programma is zoals altijd weer zeer gevarieerd, Klassiek van Grieg en Tsaikowsky, Musical van Phil Collins (Tarzan) diverse popsongs en zelfs het levenslied zal niet ontbreken.

Dit alles zal weer gepresenteerd worden door Mark Peeters, zie zich ook vocaal weer laat horen. Kortom voor iedereen is er wel iets speciaals en het geheel wordt weer een spetterende muzikaal feest.

gegevens: zaterdag 24 maart, 20:15
zondag 25 maart 14:30
de kaarten kosten 12 EUR en zijn verkrijgbaar bij
Theater de Schalm, Stomerette van Raak (in het Citycentrum),Gert Verhagen (040 2538174) en Joop van Rooij (040 2539353)