Ingezonden persbericht


NCE 2007: als vanouds open van zondag tot en met dinsdag

Het NCE opent in 2007 haar deuren als vanouds van zondag tot en met dinsdag. Dit gebeurt op uitdrukkelijk verzoek van de industrie en handel en onderstreept de eigen identiteit van het NCE binnen de Food Week. Ook aan de vraag vanuit de markt om een strikt toegangsbeleid wordt door organisator VNU Exhibitions Europe gehoor gegeven. Ditte Ooms, projectmanager NCE: "Het NCE is in onze ogen hét jaarlijkse nationale platform voor het out-of-home kanaal. Dat moet het ook blijven. Daarom hanteren wij voor de komende editie een streng toegangsbeleid, waarbij uitsluitend het out-of-home kanaal het NCE kan bezoeken. De eigen identiteit van het NCE wordt hierdoor gewaarborgd."

Nauwe samenspraak met handel en industrie
Jimé Essink, CEO VNU Exhibitions Europe: " Wij hebben het NCE in januari 2006 aangekocht, omdat we de beurs zien als een waardevolle aanvulling op ons bestaande pakket van vakbeurzen. Het NCE is ontstaan uit de behoefte van de handel en industrie aan één nationaal platform voor de out-of-home branche. Geen versnippering van de markt, maar één landelijk professioneel platform voor de hele markt. Als nieuwe eigenaar van het NCE streven wij datzelfde doel na, vandaar onze nauwe samenspraak met diezelfde handel en industrie. Zij hebben in aanloop naar NCE 2007 duidelijk aangegeven wat hun wensen en behoeftes zijn. Daar geven we gevolg aan. Wij gaan er vanuit dat deze nauwe samenspraak resulteert in een succesvol NCE 2007."

Praktisch
Het NCE vindt plaats van zondag 25 t/m dinsdag 27 maart 2007. Openingstijden: zondag 25 maart: 10.00-18.00 uur, maandag 26 maart 11.00-21.00 uur, dinsdag 11.00-18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ncevent.nl
---

Noot voor de redactie,