Snoop Dogg & P.Diddy op 25 maart in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 12 december 2006

Snoop Dogg & P.Diddy op 25 maart in de Heineken Music Hall Op zondag 25 maart treden Snoop Dogg en P.Diddy op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Beide hiphop artiesten zullen een eigen show opvoeren. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Vorige maand bracht Snoop Dogg zijn 8e soloalbum uit. Het nieuwe album 'Tha Blue Carpet Treatment' is grotendeels geproduceerd door The Neptunes, maar ook Dr. Dre. heeft deze keer weer een aantal nummers voor zijn rekening genomen. The Game, Stevie Wonder, Pharrell en R.Kelly hebben ook een muzikale bijdrage aan het album geleverd. Naar aanleiding van zijn nieuwe album gaat Snoop Dogg in 2007 op tournee.

P.Diddy bracht onlangs zijn eerste album sinds 5 jaar uit. Op dit nieuwste album 'Press Play' zijn o.a. Christina Aguilera, Mary J Blige en Jamie Fox te horen. Een aantal nummers van het nieuwe album werd mede geproduceerd door Kanye West, Neptunes en The Game. De tweede single is onlangs uitgebracht en is het duet met Christina Aguilera getiteld 'Tell Me'. Eerder dit jaar had de rapper samen met Nicole van The Pussycat Dolls een hit met de eerste single 'Come To Me'. P.Diddy gaf 6 jaar geleden voor het laatst een concert in Nederland in de Ahoy' in Rotterdam.

In het kader van 'The Heavyweights of Hip-Hop tour geven Snoop Dogg en P.Diddy op zondag 25 maart een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Juize FM presents
Snoop Dogg & P.Diddy
Zondag 25 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 52 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (