Mojo Concerts

Snoop Dogg en P.Diddy samen in één show in Amsterdam

Een onvoorstelbare vette line up waar iedere liefhebber van hiphop alleen maar van kan dromen: hiphopgrootheden Snoop Dogg en P.Diddy delen samen het podium met ieder een eigen show.

Snoop Dogg is één van de stabielste factoren binnen het hiphopgenre, want vanaf 1993 dropt hij met regelmaat dikke hits als Who Am I, Doggy Dogg World, Beautiful en Drop it's Like it's Hot. Voor zijn nieuwe album Tha Blue Carpet Treatement kon hij rekenen op de muzikale steun van o.a. The Game, Stevie Wonder, Pharrell Wiliams en R. Kelly. Vandaar dat album nummer 8 overal warm onthaald wordt!

Ook P.Diddy riep voor zijn nieuwe album Press Play de hulp in van zijn vele celeb vrienden als The Game, Kanye West, Mary J. Blige en Jamie Foxx. Onlangs scoorde de moter achter Bad Boy Records de hit Come to Me met ex-Pussycat Doll babe Nicole. Dankzij Christina Aguilera is P.Diddy opnieuw in de hitlijsten met de ijzersterke R&B-plaat Tell Me.

Twee giganten op één podium: als dit geen muzikaal vuurwerk oplevert...

Zondag 25 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 52,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 16 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.