Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht over Utrecht verzorgt een last-minute poëzieworkshop met Ingmar Heytze

Utrecht over Utrecht is een cinema- en literatuurfestival van, over en voor Utrechters. Het festival, een initiatief van filmmaker Jos Stelling, vindt plaats in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht op 17 juni 2007. Tijdens het festival worden de ingezonden films, essays, verhalen en gedichten over Utrecht gepresenteerd voor een groot publiek en beoordeeld door een deskundige jury. De winnende inzendingen worden beloond met aantrekkelijke prijzen.

De uiterlijke inschrijfdatum van Utrecht over Utrecht nadert. Voor iedereen die graag wil meedoen aan het poëzie-onderdeel dit festival, maar nog wacht op dat ene goede idee, dat beetje extra inspiratie of dat laatste advies van een kenner, organiseert Utrecht over Utrecht een last-minute poëzieworkshop onder begeleiding van de Utrechtse dichter Ingmar Heytze. Ingmar Heytze wordt gezien als de officieuze stadsdichter van Utrecht, en schrijft regelmatig over stad en provincie. Dé persoon om een workshop voor het festival te geven. Heytze richt zich in de workshop vooral op het schrijven van poëzie over Utrecht en Utrechtse actualiteiten.

De workshop vindt plaats in het Louis Hartlooper Complex op zondag 25 maart van 12.00-14.00 uur. Deelname kost 5 euro per persoon, reserveren kan via het Louis Hartlooper Complex: 030-2320450 of via de website www.hartlooper.nl

Kijk voor meer informatie op www.utrechtoverutrecht.nl Inschrijven voor het literatuuronderdeel van het festival kan tot 21 april, inschrijven voor het filmonderdeel kan tot 31 maart. Het insturen van de uiteindelijke inzendingen kan tot 1 mei.

---- --