Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Gemeente Hoogezand-Sappemeer op beurs Wonen & Co (persbericht 023, 13 maart 2007)

De gemeente Hoogezand-Sappemeer staat van donderdag 22 tot en met zondag 25 maart a.s. op de beurs Wonen & Co in Martiniplaza in Groningen. De gemeente is te vinden op het Woonbordes samen met andere gemeenten uit de regio. Hoogezand-Sappemeer heeft voor haar presentatie een bijzondere insteek gekozen; de bezoekers van de beurs worden door middel van een actie uitgenodigd om Hoogezand-Sappemeer met eigen ogen te ontdekken.

In aansluiting op de beursdeelname organiseert de gemeente namelijk op zaterdagmiddag 12 mei aanstaande een ontdekkingsreis in Hoogezand-Sappemeer. De bezoekers van de beurs kunnen zich opgeven voor deze verrassende middag, die ondermeer bestaat uit een toer door de gemeente in een bus van het busmuseum. Voor kinderen (van circa zes jaar en ouder) is er een leuk programma in de bioscoop CineCity. Na afloop van de middag krijgen de bezoekers een aandenken mee naar huis.

Hoogezand-Sappemeer heeft ontzettend veel prachtige plekjes die niet of nauwelijks bekend zijn. Surfstrand aan het Zuidlaardermeer, skeelerroute door een prachtig park, een beschermd veenkoloniaal dorp, eeuwenoude borg met Engelse landschapstuin, een monumentale scheepswerf en het geboortehuis van Aletta Jacobs. Zo maar wat plekjes die een bezoek aan Hoogezand-Sappemeer de moeite waard maken.Maar Hoogezand-Sappemeer heeft nog veel meer aangename verrassingen in petto. De gemeente wil de bezoekers van de beurs zelf laten ervaren dat Hoogezand-Sappemeer veel te bieden heeft.

Uiteraard wordt er op de stand ook informatie gegeven over nieuwbouwprojecten en ontwikkelingen binnen de gemeente en de bezoeker krijgt alvast een voorproefje van wat Hoogezand-Sappemeer te bieden heeft door middel van de DVD die getoond wordt.

De beurs Wonen & Co wordt gehouden in Martiniplaza en is open op donderdag 22 en vrijdag 23 maart van 14.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 24 en zondag 25 maart a.s. van 10.00 tot 18.00 uur.

Standnummer van de gemeente Hoogezand-Sappemeer is: 704.

De ontdekkingsreis door Hoogezand-Sappemeer is op zaterdag 12 mei 2007 van 13.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich opgeven tijdens de beurs door middel van het antwoordkaartje van de actiefolder die wordt uitgegeven op de beurs, of via deze site.