Sky Radio veilt items artiesten voor War Child

22.03.2007 / 16:13 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Skyradio

Skyradio

Naarden, 22 maart 2007

Sky Radio veilt items artiesten voor War Child

Gesigneerde shirts van Marco Borsato, een dubbelplatina plaat van BLOF en een gesigneerd albumkunstwerk van Acda en de Munnik; dit zijn voorbeelden van items die vanaf morgen door Sky Radio 101 FM geveild worden voor War Child Nederland. De artiesten die hebben opgetreden tijdens het Friends For War Child Concert 2006, dat zondag 25 maart op RTL4 herhaald wordt, hebben items ter beschikking gesteld voor deze veiling. Er kan van 23 maart tot en met 2 april 13.00 uur geboden worden via www.skyradio.nl.

Start veiling rond uitzending Friends For War Child Concert Sky Radio 101 FM is vanaf de eerste editie de mediapartner van het Friends For War Child Concert. Deze samenwerking is ontstaan door muzikale overeenkomsten. Grote Nederlandse artiesten die ook op de playlist staan van het radiostation, waaronder BLOF, Marco Borsato en Acda en de Munnik, stonden 17 oktober 2006 geheel belangeloos op de bühne tijdens het unieke 'Friends For War Child Concert' in Ahoy. Deze artiesten hebben tijdens dit concert items ter beschikking gesteld voor de veiling van Sky Radio. Deze veiling start rond de herhaling van deze avond die RTL 4 op zondag 25 maart uitzendt van 13.45 uur tot 15.45 uur.

Bieden op
Van 23 maart tot en met 2 april 13 uur kan er via www.skyradio.nl geboden worden op:
- Twee door Marco Borsato gesigneerde Symfonica in Rosso t-shirts
- Dubbelplatina plaat Umoja van BLOF

- Een door Acda en de Munnik gesigneerd albumkunstwerk
- Een gesigneerde albumhoes op canvas van Di-rect

- Een gesigneerde pet en dvd van Ali B.

- Een Sky Radio Fatboy gesigneerd door alle optredende artiesten van Friends For War Child Concert 2006

- Een grote War Child vlag met een afbeelding van Marco Borsato

War Child Nederland
Tijdens het concert vragen artiesten aandacht voor kindsoldaten. Wereldwijd worden nog steeds zo'n 300.000 kinderen ingezet door gewapende groepen. Als soldaten moeten ze vaak gruwelijke misdaden begaan en ondergaan. Door de extreme situatie waarin deze kinderen leven, kunnen zij zich niet normaal ontwikkelen. War Child helpt ex-kindsoldaten die terugkeren, weer een plek te vinden in de samenleving. Via het concert wordt structurele steun verkregen voor het werk van War Child. Het aanwezige publiek bestond uit nieuwe Friends van War Child.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet en Digitenne.