KLM

06/055

UITBREIDING KLM-VLUCHTEN NAAR MOSKOU

AMSTELVEEN, 17 november 2006 - KLM gaat in de komende zomer een tweede dagelijkse retourvlucht tussen Amsterdam en Moskou introduceren. Vanaf zondag 25 maart 2007 voert KLM vlucht KL 905 van Amsterdam naar Moskou uit in de middag. Retourvlucht KL 906 wordt in de vroege avond uitgevoerd, met aankomst op Schiphol even voor acht uur. Dit is een aanvulling op de bestaande retourdienst KL 903/904, met de heenvlucht vanaf Schiphol in de ochtend en de retourvlucht vanaf Moskou Sheremetyevo in de middag.

KLM en Aeroflot voeren sinds 1 november 2006 hun vluchten tussen de SkyTeam-hubs Amsterdam Schiphol en Moskou Sheremetyevo in codesharing uit. Dit betekent dat beide maatschappijen hun klanten nu al twee dagelijkse retourvluchten onder eigen vluchtnummer kunnen aanbieden. KLM voert de ochtendvlucht vanuit Amsterdam naar Moskou uit, met een retourvlucht in de middag. Andersom vliegt KLM's Russische partner de ochtendvlucht vanuit Moskou naar Amsterdam uit, met een terugvlucht die even voor het middaguur van Schiphol vertrekt en aan het eind van de middag weer op Sheremetyevo aankomt.

Passagiers van beide SkyTeam-maatschappijen hebben zo een verruimd schema met twee vluchten per dag gekregen. Vanaf zomer 2007 komt daar dus een derde, door de KLM uit te voeren codesharedienst bij. Op beide hubs hebben de passagiers ruime overstapmogelijkheden op aansluitende vluchten naar verschillende regio's.

Meer informatie over vluchtschema's en voorwaarden voor de vluchten tussen Amsterdam en Moskou is te vinden op www.klm.com en in de reserveringssystemen.